Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kalouskovo noční rande: Během voleb poseděl s brunetkou. A pak ji vyprovodil

Autor: red - 
14. října 2014
05:00

Je rozvedený, rád si užívá života. A je to džentlmen. Brunetku, kterou exministr financí Miroslav Kalousek (53, TOP 09) potkal v restauraci, totiž svezl taxíkem a doprovodil až za dveře jejího bytu!

Sobotu trávil místopředseda TOP 09 ve štábu své strany v hotelu Dorint, kde se spolustraníky sledoval výsledky voleb. V boji o pražský magistrát více než »topka« uspělo ANO 2011, a tak se spekulovalo, že se hned začne vyjednávat, kdo s kým sestaví koalici.

Kalousek to však udělal po svém – místo toho, aby kul politické pikle, půl hodiny před půlnocí se sebral a taxíkem odjel do vinohradské restaurace Leggero. Ta ten večer ani nebyla zpřístupněna pro veřejnost.

Na tabuli bylo napsáno »soukromý večírek « a Kalousek si na terase pochutnával na bílém vínu a středomořské kuchyni ve společnosti majitele a dalších lidí. Mezi nimi byla také přitažlivá mladá bruneta. Žádná výměna něžností neproběhla.

Video  Zprávy: Kalouskova koalice s milenkou? A zásnuby Kuchařové!?  - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Nač se převlékat?

O to více překvapující bylo pro reportéry Blesku, že s ním kolem druhé ranní nasedla do taxíku a odvezla si jej domů do pražských Košíř! Dvojice v bytě zůstala podle pozorování fotoreportérů Blesku až do ranních hodin.

Druhý den nastoupil na důležitou povolební tiskovou konferenci TOP 09 Kalousek ve stejném oblečení, v němž předchozí večer doprovázel pohlednou dívku.

I v případě mileneckého dobrodružství by mu však nebylo co vyčítat – už více než dva roky je totiž »šťastně« rozvedený. Majetek, který vlastnil s manželkou Radkou (56), přepsal na děti. A na dotazy, proč se rozešli, nechtěl odpovídat s tím, že novinářům do toho nic není…

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jana999 ( 15. října 2014 11:44 )

co kecáš, já jsem Němka a nerozumím mu v němčině stejně jako v češtině, ty jsi hrozně hloupí, to si jako myslíš, že vada řeči a demence se projevuje jen v jednom jazyce? Ty jsi ale trouba, kecáš takový nesmysly, že tu z tebe mají všichni akorát srandu, ty chudinko.

jana999 ( 15. října 2014 11:31 )

ale on se schovává v léčebně před exekutorem, tady si hraje na to čím by chtěl být a oslovuje ostatní tím co je sám. Asi taková terapie

jana999 ( 15. října 2014 11:28 )

a nežvaníš tu náhodou spíš ty? To si léčíš komplexy, že tu ze sebe děláš honoraci. Kdo jezdí po světě, nemá čas tvrdnout na blesku a mimochodem, tvoje internetová adresa je z česka, tak nás tu nehoupej.

jana999 ( 15. října 2014 11:25 )

jediná zlá lůza jsi tady ty, tak proč si ty zprávy nenecháš pro sebe?

ninunka ( 15. října 2014 00:55 )

škoda že Míra nemůže otěhotnět , byl by od něj klid

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa