Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Laura a její lži: Paní docentka se jako mistr tesař lehce utla

10. října 2014
14:25

Laura Janáčková (ANO), která se nedávno proslavila předvolebním plakátem v dráždivém negližé (nechvalně, nutno dodat), je také známá menší rozepří o přesný název svého povolání. Dlouhou dobu se představovala jako klinická psycholožka, ve svém vyjádření k jistému článku to ovšem dementovala. A co že uvedla jako povolání na kandidátce? No hádejte!

„Skutečně, byť jsem docentkou klinické psychologie, tedy nositelkou druhého nejvyššího pedagogického a vědeckého titulu v tomto oboru, klinickou psycholožkou opravdu nejsem, nikdy jsem jí nebyla a nikdy jsem se takto neprezentovala,“ hájila se před nedávnem Laura Janáčková proti tvrzení některých médií. Jaké to překvapení, když na Prahu 1 dorazily volební lístky.

Jako kandidátka do senátu tam v kolonce povolání uvedla – famfára – klinická psycholožka. Tak kde je pravda? Tentokrát mají lež paní Janáčkové ovšem černou na bílém v rukách stovky voličů. Malá aférka trvá asi dva týdny, ale o to zajímavěji se vyvíjí.

Laura Janáčková se vyjádřila k článku Parlamentních listů, který ji nařknul ze lží ohledně své lékařské praxe. Při vysvětlování se do toho Janáčková ale trošku zamotala. V několika rozhovorech i na chatu ČT se přitom prezentovala mimo jiné jako klinická psycholožka. Tak už si to ujasni, Lauro! 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa