Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kristýna Kočí se vdala: Manžela si našla na seznamce! A co řekla po svatbě?

Autor: brt, lmk - 
3. října 2014
05:22

Někdejší poslankyně za Věci veřejné Kristýna Kočí (29) už není Kočí. Vzala si za manžela o rok a tři měsíce staršího pojistného matematika Jakuba Mertla. Dvojice, která do toho práskla po necelé desetiměsíční známosti, se poznala na internetové seznamce!

Zatím to vypadá, že zatímco se Kočí v politickém partnerství s Věcmi veřejnými pořádně spálila, v soukromí má větší štěstí. Páreček totiž na svatebním obřadu na středočeském zámku Kačina doslova zářil spokojeností. „Vzala jsem si ho, protože je to nejlepší chlap, co znám, nebylo co řešit,“ komentovala Kočí fakt, že s Jakubem spolu nejsou ani rok.

Ač v politice předváděla různé veletoče, na svatbě vsadila na klasiku. V krásné bílé róbě ji před oddávajícího dovedl otec Antonín špalírem asi šedesáti svatebních hostů, za svědky šli její mladší bratr a sestra. Během obřadu několikrát zahrála harfenistka a Kočí na úvod sama přečetla úryvek textu Williama Shakespeara zakončený větou: „Láska je dítě, jež musí růst stále dál.“

Video KRISTÝNA KOČÍ SE VDALA - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Poté, co vyřkli ANO, došlo i na rituály v podobě uvazování koule na nohu nebo nasazování chomoutu. Novomanžel dokonce musel svoji čerstvou manželku povozit na dřevěném vozíku, aby dokázal, že domácnost takzvaně utáhne.

V nejbližších dnech pár plánuje svatební cestu. Kam, to ale bezprostředně po svatbě ještě nebylo jasné. „Asi nakonec zvolíme nějaký klasický last minute,“ prohlásila Kočí.

Kristýna s Jakubem ani netajili, jak se poznali. „Seznámili jsme se moderním způsobem, pomocí seznamky,“ přiznal Jakub. „A to nás přivedlo na myšlenku, že dnes je velký problém, aby se lidé seznamovali, obzvlášť našeho věku, takže něco takového teď také spouštíme. Protože i my máme spoustu kamarádů, kteří takové štěstí neměli a toho pravého zatím nepotkali. Tak jim snad pomůžeme,“ dodala Kristýna, dříve Kočí, nyní Mertlová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

beladona ( 21. října 2014 21:49 )

ninunka:

beladona ( 21. října 2014 21:49 )

Budu asi jediná, kdo tady řekne, že nemám nejmenší důvod této kravce přát hodně štěstí a aby jí to vydrželo. To co ona předvedla ve vysoké politice, to jak se chovala vulgárně a trapně, to jak byla ta nebetyčná blbka " důležitá " , jako že pomalu řídí republiku a Klaus jí zobá z ruky a to, jak se nechala podplatit a pak z toho honem couvala, tak z toho se mi dodnes zvedá žaludek a taky z toho, že dřepěla v poslanecké sněmovně dál, nebylo jí to trapný a brala hříšný prachy za .. Za co vlastně?

xena1 ( 4. října 2014 22:15 )

ona je babochlap, on působí, že je gay - tak nějak nevím, co z toho vzejde, ale hodně štěstí, pokud to myslí vážně a není to jen nějaký zastírací manévr pro oba... kdo se dnes hrne do svatby po 10 měsících známosti?

ninga ( 4. října 2014 16:07 )

proč si řekli "ANO"? neměli si raději říct "VĚCI VEŘEJNÉ" ?

jity ( 4. října 2014 12:43 )

Ten vypadá jako podpantoflák a nebo maminčin chlapeček. Krasavci sice nejsou, ale každý jsme nějaký tak ať jim to alespoň dlouho vydrží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa