Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jourovou v Bruselu grilovali kvůli Babišovi! A komunistu Ransdorfa to uspalo

Autor: vlb, dce - 
1. října 2014
19:15

Česká kandidátka na eurokomisařku Věru Jourovou (50, ANO) se dnes pěkně zapotila! Během poznávacího pohovoru jí doslova ostřelovali otázkami poslanci výboru Evropského parlamentu. „Grilovali“ ji kvůli Agrofertu i napojení na Andreje Babiše (60)!

Jourová v úvodu mluvila anglicky, na otázky zákonodárců však odpovídala česky. Mimo jiné i kvůli špatné angličtině se roku 2004 nestal českým eurokomisařem Miloš Kužvart (53, ČSSD). Nejvíc se Jourová zapotila, když došlo na kritiku ohledně jejích vazeb na miliardáře Andreje Babiše.

Jourová například odmítla, že by ji někdy Babišovo podnikání a jeho případné obchodní úspěchy zajímaly. „Pro mne je Andrej Babiš ministr financí, je to předseda politického hnutí,” poznamenala.

„Vím, že vyvstávají debaty o tom, jestli jsem či nejsem podřízená panu Babišovi... Dotýkáte-li se mé nezávislosti, já tady mohu naprosto jasně prohlásit, že jsem nezávislý člověk,” dodala pak při odpovědi na otázku italské europoslankyně Laury Ferrarové.

O tom, zda se stane Jourová eurokomisařkou, rozhodne Evropský parlament během následujících týdnů. Kdyby však bylo na komunistickém europoslanci Miloslavu Ransdorfovi (61, plat 6000 euro), odpověď by zněla suše »ne«, případně »zív«. Její grilování totiž prospal…

osinek ( 2. října 2014 12:42 )

Nebláol troubelo!!! Ransdorf je vzdělaný, ovládá cca 16 cizích jazyků! V Evropském Parlamentu mluví "spatra" (bez papíru). Ransdorf mluví v Evropském parlamentu všemi hlavními jazyky tj. anglicky, francouzsky. německy, španělsky.... Porovnej komouše Ransdorfa, který je tak trochu "celebritou" v Evropském parlamentu (Ransdorf je jazykově nejlepší v Evrop.Parlamentu) s Jourovou z Babišova Hnutí ANO?

osinek ( 2. října 2014 12:36 )

Poděkujme Babišovu Hnutí (nebo spíše FAN Klubu Babiše?) ANO, které tvrdě prosazovalo Jourovou,za tu včerejší ostudu v Evropském Parlamentu! Kandidát socanů na funkci eurokomisaře Mertlík, špičkový ekonom, bankéř a nyní profesor na vysoké škole ekonomické v Praze, který ovládá několik cizích jazyků, ten by "grilování" zvládl lépe!! Vzpomínáte jak Babiš a jeho lidi z Hnutí ANO znevažovali kandidaturu profesora Mertlíka a tvrdě prosazovali Jourovou? Dělali si z nás Babiš a jeho Hnutí ANO legraci? Lze babišovi věřit? Přece Babiš a Hnutí ANO museli tušit, že Jourová, která pořádně neovládá ani cizí jazyky, bude mít problémy při "grilování" v Evropském parlamentu!!!

osinek ( 2. října 2014 12:21 )

Kdo "pěl ódy" na kvality Jourové, na její vysokou odbornost, na její znalosti cizích jazyků?!? Nebyl to náhodou Andrej Babiš? A jak to v Evrop. Parlamentu dopadlo? Pěknou ostudou!!! Dle vyjádření řady poslanců Evropského Parlamentu byly odpovědi Jourové slabé, odpovědím na některé otázky na "tělo" se vyhnula! A Jourová odpovídala na dotazy europoslanců česky!Ostatní kandidáti v průběhu "grilování" mluvili světovými jazyky, zejména anglicky, francouzsky a německy!!!! Jourová je zatím první kandidátkou na eurokomisařku, která letos "neprošla" grilováním a první pokus!!! Jourová bude muset znovu odpověděť na některé otázky, Jourovou tedy čeká "REPARÁT"!!! Je škoda, že Babišovo hnutí ANO zablokovalo p.Mertlíka, kterého navrhli socani!!!!! Mertlík je špičkový ekonom, pracoval ve vedení banky, nyní je profesorem na VŠE v Praze! Mertlík mluvími několika cizími jazyky!!! Mertlík byl v Evropském parlamentu ostudu neudělal!!!

pravlast ( 2. října 2014 09:19 )

Pravda a láska / k funkcím a pěnězům / opět na celé čáře zvítězila!Zveřejníte EU-komisařko co se děje tady s právem,pravdou a spravedlností? .http://youtu.be/3nlCAZ7dVKU L. Mohout - Žádost o nemilost . http://youtu.be/PbGiEGf81Jo Justiční nepravosti - Causa Ředina . http://youtu.be/b4yjnllodqU Oldřich Lukáš - Justiční mafie a spravedlnost . =

majojo ( 2. října 2014 03:39 )

A milý Blesku, kdože to kandidoval na eurokomisařku Věru Jourovou? Když už lžete jako když tiskne, tiskněte alespoň česky, prossssííííím!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa