Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kandidátka ANO se honosí vysokoškolským titulem: Univerzita od ní dává ruce pryč!

Autor: vlb - 
1. října 2014
05:10

Zdá se, že Andrej Babiš (60, ANO) při výběru kandidáta do Senátu za Prahu neměl šťastnou ruku. Od sexuoložky Laury Janáčkové (48), která je na plakátech v negližé, se odvrátila univerzita, kterou se chlubí!

„Jsem docentkou klinické psychologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze,“ honosí se Janáčková na svém oficiálním facebookovém profilu. Jenže univerzita tvrdí něco jiného.

Vysvětlení

„Dotyčná nezískala docenturu na naší fakultě ani s ní nemá uzavřen jakýkoliv zaměstnanecký poměr,“ vydalo tiskové prohlášení oddělení fakulty. Lže tedy Janáčková voličům? Podle jejích slov jde o nedorozumění. „Na plný úvazek jsem zaměstnána v Sexuologickém ústavu, který je společným pracovištěm Všeobecné fakultní nemocnice a 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Titul docent je přenosný titul, to znamená, že jsem docentkou klinické psychologie tohoto ústavu. Zaměstnaneckou smlouvu mám s VFN,“ uvedla pro Blesk.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

maryfox ( 1. října 2014 09:57 )

Přenosné tituly, tak tohle je úlet.Je to prostě lhářka a pro ANO pohroma.

marie60 ( 1. října 2014 09:32 )

moiaza ( 1. října 2014 08:23 )

 Podvody v ČR se stály naprosto běžnou věcí. Pro kariéru a prachy se "lidé" neštítí ničeho. Klidně si koupí titul "Ing" se sdělením ve kterém městě studovala. Nevadí jim, že neznají jména spolužáků a že se nikde v seznamu nevyskytuje jejich jméno. Lžou a smějí se všem do očí. To je pravý český kapitalismus!

75pedro ( 1. října 2014 08:15 )

Já se santixkauzem tentokrát souhlasím.

abcd.adcb ( 1. října 2014 07:34 )

Na to není kanape potřeba, troubo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa