Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubková u kadeřníka: Nesmím se ostříhat na krátko! Kvůli Jirkovi

Autor: Jaroslav Šimáček - 
19. září 2014
12:39

Svou fotkou v plavkách na jachtě vzbudila na Facebooku rozruch. A sklízela řadu pochvalných komentářů. Na krásné řecké léto nyní zavzpomínala Petra Paroubková na otvíračce jednoho pražského kadeřnického salónu. A prozradila, co se jejímu manželovi-expremiérovi na ní více líbí.

"Prázdniny byly úžasné. Byli jsme v Řecku v našem domečku," usmívala se paní Petra, která i v září celá září. Nejen radosti, ale i povinnosti ji však během léta samozřejmě dostihly, v Řecku na Ithace přece jen strávili Paroubkovi řadu týdnů. Expremiérova manželka však nezahálela, měla home office, tedy práci z domova - a tak mohla fungovat i ze zahraničí.

"Užila si to hlavně dcera, která se naučila výborně plavat, potápět," vzpomíná Paroubková na dovolenou. Těší ji i pokroky malé Margaritky v řečtině. "Já mluvím plynule řecky již několik let, protože jsem tlumočila v řečtině. Řečtina je dnes jeden z mých nejsilnějších jazyků. Hodně věcí se naučila už i dcera, docela rozumí," chválila paní Petra svou malou školačku, která se vrátila zpátky do školních lavic. A ke svým kroužkům, jako je třeba gymnastika.

Další dítě nechtějí

Řeč se však stočila i na to, zda Petra a Jiří Paroubkovi neplánují náhodou ještě nějaký přírůstek do rodiny. "Já jsem už stará, nestrašte," smála se manželka expremiéra. "Mně už bylo letos jednačtyřicet. Jsem ráda, že máme jednu dceru a myslím, že to tělo je přece jenom unavenější, opotřebovanější, takže já to nevidím," dodala. Margaritce prý sourozenec nejspíš ani tolik nechybí. "Ona by asi taky nechtěla, je takový mamánek, jedináček," říká paní Petra.

Paroubek rád delší vlasy

A protože Blesk.cz vyzpovídal Paroubkovou právě v kadeřnickém salónu, o své dceři paní Petra ještě prozradila, že je vlastně i její "vlasovou poradkyní". "Mám velkou kritičku v dceři. Jednou jsem měla drdol a to mi říkala: Ten drdol, to je otřesné, to nedělej. Vůbec se mi to nelíbí, co to máš," smála se Petra Paroubková, která se prý chce především líbit svému manželovi Jiřímu. A co se jemu líbí na ní? Delší vlasy. "Většina mužů je v tomhle hodně podobných, že chtějí ty delší vlasy. Já bych klidně šla i na kratší, ale jemu se to líbí," dodala Petra Paroubková. Sama je prý hodně konzervativní a nemá ráda příliš velké změny. Ke své kadeřnici chodí již 10 let, svého manžela ani dceru Margaritku si pak sama stříhat netroufá a raději to nechává na profi kadeřnících.

hejhej ( 21. září 2014 19:30 )

ctyrka: Článek je o Paroubkové

czechnews ( 19. září 2014 18:13 )

dyskrymrynacjia ( 19. září 2014 15:21 )

Já to mám taky ráda dlouhé

ctyrka ( 19. září 2014 15:17 )

oprava ve druhém řádku " dříve vyčítaná jejím manželem"

ctyrka ( 19. září 2014 15:16 )

Ap roč tak ostře nekritizuujete Livii? Ta bývala v dozorčích radách jistě dost loajální, Nyní je velvyslankyně na Slovenksu, něco jako trafika dříve vyčítá manželem ombudsmanovi Motejlovi. Ten už to má za sebou, byl to jeden ze slušnějších lidí. Jeho nástupce tuto funkci sám složil. /??/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa