Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Místostarosta Mariánských Lázní měl nehodu: Policie ho ihned zatkla!

Místostarosta Petr horký (ČSSD) měl nehodu v Mariánských Lázních. Policie ho ihned odvezla v želízkách z místa.
Místostarosta Petr horký (ČSSD) měl nehodu v Mariánských Lázních. Policie ho ihned odvezla v želízkách z místa.  (Autor: Foto: ČTK)
Autor: tp - 
19. září 2014
06:06

Místostarosta Mariánských Lázní Petr Horký (ČSSD) byl zatčen ihned po nehodě, kterou zavinil ve "svém" městě. Vyšetřován bude nejen kvůli nebezpečné jízdě, ale také kvůli žalobě - viní ho z tunelování po likvidaci podniku v Karlových Varech.

Místostarosta Petr Horký (ČSSD) měl nehodu přímo v centru Mariánských Lázní. Podle dostupných informací se při předjíždění srazil s dalším autem. Za několik minut byli na místě policisté a ti ho ihned zatkli a v želízkách odvezli. Krajská policie však o ničem neví.

„V době, kdy jelo vozidlo mé známé v té ulici, a chtěla s ním zaparkovat, tak je z levé strany v té jednosměrné ulici začalo po chodníku předjíždět vozidlo pana doktora Horkého,“ bezprostředně poté se obě vozidla srazila, řekl svědek serveru novinky.cz, který o nehodě informoval.

Vozidlo, které místostarosta naboural, neskončilo vůbec dobře - má utržené levé přední kolo, poničený levý blatník i s nárazníkem. Škoda tak může jít do desítek tisíc.

Krajská policie však údajně nic neví. „Žádné takové informace nemáme,“ řekla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí. „K dotazům se nebudeme vyjadřovat,“ řekla na závěr.

Horký je mimo jiné obžalován z vytunelování karlovarského podniku, ze kterého měl ilegálně odvést až dva miliony korun, nyní má tedy o jednu starost více. Všichni účastníci nehody by měli být v pořádku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

andrea666 ( 19. září 2014 08:40 )

může být horký zároveň teplý ?

salto ( 19. září 2014 08:36 )

To není problém Mariánek, je to celospolečenské trauma. Lidi volí tyto bezskrupulózní gaunery a potom se diví. Přestaňme naříkat a nadávat - máme v ruce pořádný bejčák a tím je volební lístek

akublender ( 19. září 2014 07:47 )

Smutné je, že zloděje Horkého vyšetřují jen za PBH. Proč nikdo neřeší karlovarské Infocentrum a další jeho zlodějiny a podvody?

75pedro ( 19. září 2014 06:50 )

Pan Horký byl můj učitel ve škole. Skvělý chlap. Potom přišla politika, ale... Kradl asi nejméně. Radnice je v Mariánkách přes 20 let stejná. Blesk by se nestačil divit jaké machinace s majetky se tam dělají! Starosta a jeho kamarádi. Je čas to krásné město vyčistit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa