Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Léto na rybníku s Milošem Zemanem: Poslední klobása a pivo, teď dieta!

Autor: shp, cad - 
7. července 2014
05:02

Prezident České republiky Miloš Zeman si užívá léto plnými doušky. A to doslova! Pořádné jídlo, které by si jako diabetik neměl dopřávat, zapíjí pivem, a občas dojde i na slivovici! Hlava státu se však nevěnovala pouze stravování, vyrazila si zaplavat i Veselský rybník, když jí to počasí konečně dopřálo!

Zeman pojal dovolenou na Vysočině ve velkém stylu a rozhodně se nežinýroval. Od sousedů, kteří mu rádi vyvařují, se nechal pozvat na pořádné jídlo! Pochutnal si na klobásce s hořčicí, kterou spláchl pivečkem.

Následovala štamprle slivovičky a bábovka jako zákusek. „Výborná bábovka,“ pochvaloval si Zeman. Dodal ale, že po dovolené, na které si se zdravým stravováním příliš hlavu nelámal, bude mít utrum. „Čeká mě dieta,“ přiznal.

Nějaké ty přebytečné kalorie ale nakonec spálil již na dovolené. Ve svém oblíbeném žlutomodrém nafukovacím člunu vyrazil na plavbu. To se mu ale podařilo až v neděli, předchozí dva dny mu to vítr neumožnil.

S vyplutím museli Zemanovi pomoci čtyři bodyguardi, kteří se posléze vydali na dalším člunu za ním, aby střežili jeho bezpečí. Prezident si skutečně krásně užívá léta, ale jak přiznal, těší se už na svou dceru a manželku.

Video Miloš Zeman vyrazil na plavbu v člunu! - Blesk - Ladislav Křivan, Jiří Čada
Video se připravuje ...

elza11 ( 22. prosince 2014 10:50 )

I politické nuly se chtějí zviditelnit. Budiž jim to přáno, když jim tak klesají preference.

aluman ( 7. července 2014 21:19 )

I kdyby byl Gibson tak nemocný jako Zeman a ujedl se k smrti, je to jenom jeho věc. Ale když už se Zeman vnutil na post prezidenta, je odpovědný nám všem třeba za to že svojí nezodpovědností nepřivede sám sebe do stavu kdy nebude moct vykonávat funkci a nepřipraví tím stát o miliardy za předčasné volby.

aluman ( 7. července 2014 21:12 )

Pane Zeman, při diabetu se drží dieta i o dovolené Jdete nemocným špatným příkladem A tím že se "těšíte" na dceru (asi na to že jí budete mít pod dohledem aby nedělala kraviny ) a na manželku, která je po vašem boku celou dobu nešťastná, tím dojem také nevylepšíte.....

itartas ( 7. července 2014 16:24 )

V tom gumovým člunu je náš prezident tak úchvatný, že něco takového se jen tak opravdu nevidí.

itartas ( 7. července 2014 16:23 )

...tak když někoho pozveš, tak snad ho i pohostíš, nebo u vás si návštěva platí nocleh, jídlo pití?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa