Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Europoslanec Ransdorf zase boural: Srazil se s tramvají!

Autor: ljš - 
4. července 2014
19:22

Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf má hroznou smůlu! Jakmile sedne za volant, hned do něj někdo nabourá. Stejně jako v lednu, i tentokrát schytal jeho vůz pořádnou ránu do zadního nárazníku. Nevrazil do něj ale nepozorný řidič jiného osobáku, ale tramvaj!

K nehodě došlo ve čtvrtek okolo 19. hodiny večerní na křižovatce ulic Jindřišská a Politických vězňů, kde má Ransdorfova partaj své sídlo. Europoslanec se právě chystal odbočit, když do něj narazila pprojíždějící tramvaj číslo 9.

"Přivolaní zástupci Dopravního podniku Hl. m. Prahy uznali, že nehodu zavinil řidič tramvaje, nikoli já, a že poškozený zavazadlový prostor a nárazník mého vozidla dají na vlastní náklady opravit," napsal ke karambolu Ransdorf na svém webu. Protože škoda nedosáhla 100 000,- Kč, dohodli se prý účastníci nehody o vyřízení celé záležitosti bez účasti policie.

Ransdorf je svými nehodami proslulý. Naposledy boural v lednu, když do jeho vozu zezadu narazila nepozorná řidička. Nehody, které ale letošním jím nezaviněným srážkám předcházely, však už jdou na jeho účet. Jen od roku 2007 způsobil vlastní vinou hned tři, z nichž dvě skončily zraněním chodců.

abzk ( 5. července 2014 23:33 )

Čtenáři, který má mozek v hlavě a nečte jenom právě ten titulek, titulek názor neovlivní. U bezmozků je to jedno......

ebati ( 5. července 2014 22:12 )

"Ano, bulvární titulky mají přitáhnout pozornost a zároveň ovlivňují názor čtenáře". S jakou částí této věty nesouhlasíš?

abzk ( 5. července 2014 21:55 )

Jestli si děláš názor podle titulku a ne podle obsahu článku, tvůj problém. Pak nelez na bulvár, když ti inteligence nestačí na pochopení účelu bulvárních titulků. Pokud chceš solidní zprávy do všech pozodrobností, opět nechápu proč lezeš do bulváru. Pokud máš problém s pochopením mého příspěvku v 18:57, opět tvůj problém.

kortizol ( 5. července 2014 21:44 )

Však ano, to kopyto- řidič tramvaje- jelo MHD. Jestli jezdí i taxíkem, není známo.

ebati ( 5. července 2014 21:39 )

Ano, bulvární titulky mají přitáhnout pozornost a zároveň ovlivňují názor čtenáře. Nadpis tvrdí, že Ransdorf zase boural. Je to lež a lže se i dál v textu: "jakmile sedne do auta, hned do něj někdo nabourá" (vždyť řídí každý den), "je proslulý svými nehodami" (médiím dalo letitou fušku, aby se stal svými třemi nehodami proslulý), "dvě nehody skončily zraněním" (zraněním skončila jen jedna nehoda- odřenými dlaněmi a koleny. Kvůli takové prkotině byl dvakrát zbaven poslanecké imunity a dodnes je vláčen médii).Co bouračky včetně smrťáku! zaviněné Mozgou, Stodůlkou, Kučou, Baudyšem, Mackem, Vlachem, Roschovou, Kalvodou, Chudobou, Hrdým, Šumanem atd., nebo prominentem Janouškem - nikdo z nich není skandalizovaný. Jde přesně o to, o čem píše Ransdorf- o pomluvy a spekulace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa