Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman není v Lánech, poradci mají pré: Velkou party chystají kancléř s Nejedlým!

Dvojice Zemanových mužů Mynář a Nejedlý chystá společnou oslavu v Lánech, zatímco si prezident užívá Vysočiny
Dvojice Zemanových mužů Mynář a Nejedlý chystá společnou oslavu v Lánech, zatímco si prezident užívá Vysočiny  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Jiří Čada)
Autor: simao, simao - 
27. června 2014
09:13

Miloš Zeman se přesunul na Vysočinu. Nejprve na inspekci kraje, který mu je prý ze všech nejbližší, poté na dovolenou na chalupu v Novém Veselí, kde jako jezevec zalezl do papučí při svém politickém odpočinku. V Lánech se mezitím na sobotu chystá velká a hned dvojnásobná oslava narozenin. I bez prezidenta! Hosty na ni prý zvou kancléř Mynář a poradce Nejedlý.

"Moje jachta kotví na Veselském rybníce, stála mě 2000 korun a je dokonce nafukovací. Kdo z vás to má? Už se na dovolenou hrozně těším," nechal se včera slyšet Miloš Zeman během své prezidentské inspekce Kraje Vysočina.

Že se nebude vracet na zámeček v Lánech, to naprosto vyhovuje jeho poradcům. Kancléř Vratislav Mynář (47) měl 23. června narozeniny, člen Zemanova poradního týmu a manažer české pobočky firmy Lukoil Martin Nejedlý bude mít 48 let již 7. července. A tak se podle MF Dnes rozhodli slavit společně. Právě na Lánském zámečku.

V sobotu to podle informací tohoto deníku rozjedou spolu se svými hradními spojenci i exministry Rusnokovy vlády. "Akce se koná se souhlasem pana prezidenta. Nebude nikterak velká. Uhrazena bude z privátních peněz," uvedl hradní mluvčí Jiří Ovčáček. I tak ale platí ono známé, že kocour není doma a myši mají pré.

mirkazam ( 27. června 2014 09:25 )

Chtěla bych vidět tu oslavu, kterou si budou platit ,,privátně ".A copak pan kancléř už dodal patřičný dokument o který ho žádal prezident ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa