Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sobotka má také SELFIE: Bratia před Eiffelovkou!

Selfie mánie českých politiků pokračuje: Po Babišovi se vyfotil i Sobotka. S premiérem Ficem (vlevo)
Selfie mánie českých politiků pokračuje: Po Babišovi se vyfotil i Sobotka. S premiérem Ficem (vlevo)  (Autor: Facebook)
Autor: simao, ČTK - 
23. června 2014
10:06

Vicepremiér Andrej Babiš se vyfotil přímo ve volební místnosti, také Bohuslav Sobotka již však má své selfie. Nikoli však s partnerkou, ale se zahraničním státníkem - slovenským premiérem Ficem, který se snímkem s Eiffelovkou v zádech pochlubil na sociální síti. Jen to ten Babiš trefil tak nějak lépe...

Babišovo seflie se stalo hitem eurovoleb. Vzniklo v českých luzích a hájích - v Praze, kde Babiš s partnerkou Monikou odvolil.

To Bohuslav Sobotka se v Paříži zvěčnil bez manželky Olgy. Vyrazil přitom na setkání levicových šéfů vlád EU, kde evropská levice domlouvala podporu pro lucemburského premiéra Jeana-Claudea Junckera. Ten by se rád stal novým předsedou Evropské komise.

"Chceme vést diskuzi o tom, aby v čele komise byli viditelně zastoupeni rovněž sociální demokraté, aby tam byly zastoupeny ženy a aby v čele Evropského parlamentu byl v prvním funkčním období sociální demokrat," uvedl po schůzce Sobotka s tím, ž sám prý vnesl do diskuze dvě témata důležitá pro Česko - zjednodušení pravidel pro čerpání eurofondů a evropskou energetiku...

Kromě Sobotky přivítal francouzský prezident Hollande na neformální schůzce v paláci Marigny i slovenského premiéra Fica. A právě ten se o víkendu pochlubil na svém Facebooku "premiérskou" selfie. "Na závěr ještě přidávám jednu selfie s český premiérem Sobotkou," napsal Fico. 

karmavana ( 23. června 2014 15:39 )

Hoši v tý Paříži bacha, je to tam sama prodejná baba z celýho světa a tam selfie čapneš ani nevíš jak.

grandma ( 23. června 2014 11:59 )

Choďte už do ***e s tým "selfie". Veď sa to už nedá pozerať!!!!!!!!!!!!!

sars ( 23. června 2014 11:19 )

 Tři dementi s osetrovatelkou na vylete? jsou hodně podobni tem politikum jeden je jako Bureš a ty dva jak Sobotka s tim slovakem co projel volby ...ta podoba je úžasná. . (musíte být in v USA si fotej pr...e, taky selfie)

andorea ( 23. června 2014 11:02 )

Už jsem konečně pochopila význam těch "selfie"! U žádné jiné fotky totiž není stoprocentní jistota, že budete vypadat jak dement. Zatím jsem u nikoho neviděla žádnou "selfie" , kde by dotyčný vypadal normálně.

merlina29 ( 23. června 2014 10:52 )

Hmm...je krásná.Ta Babiška...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa