Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Oslava narozenin jak se pa(t)ří: Monika roztančila Babiše! A dostala diamanty...

Autor: Eva Pospíšilová, Hana Zejdová - 
17. června 2014
05:01

Přes den anděl, večer čertice… Partnerka ministra financí Andreje Babiše (59) Monika se o víkendu odvázala na tanečním parketu. Nezasvěcený by v tu chvíli těžko uhodl, že tato sexy blondýnka slavila 40. narozeniny.

Oslava velkého dne Moniky Babišové měla původně zůstat utajená. Blesk ale získal fotografie, na nichž se oslavenkyně nezapře. A tak pár musel s pravdou ven. „Slavila jsem jen s rodinou a s nejbližšími přáteli,“ přiznala Blesku napřed jen partnerka ministra financí.

Pak se ale pochlubila, že ji potěšil a pobavil zároveň dárek od jejích nejlepších kamarádek ze střední školy. „Složily básničku, kterou mi přednesly. A nakonec mi ještě zatancovaly ve speciálních dresech,“ svěřila se.

A co dostala od partnera – druhého nejbohatšího Čecha a zároveň muže, který se netají svou šetřivostí? „Dárek od manžela byl samozřejmě krásný. Dostala jsem šperky a kytici bílých růží,“ prozradila.

A vicepremiér k tomu okamžitě dodal: „Šperky dostala jen výjimečně, měla kulatiny a navíc jsme spolu slavili dvacet let. Jinak v minulosti Monika dostávala převážně jen kytku.“ I tou ale přes skromnost Babiš hovoří jasně. Podle květomluvy totiž kytice bílých růží znamená: „Zasloužíš si velkou lásku.“

Video  Zprávy: Válka o hrob Kramných a Babišová o bordeláři Andrejovi!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

itartas ( 20. června 2014 09:49 )

Starší lidé by měli fakt tancovat jenom klasiku, protože při moderně jsou strašně směšní.On je směšný někdy i mladý člověk natož tak papá v letech.

autentickej ( 19. června 2014 17:12 )

Tak holoto, chazaROFERT platí vosumset mega daně, a jak by řekl Dluhoslav, tak je to daňovej frajer. Ale... Na dotacích to koštuje přes miliardu, takže byznys plán vyšel.

ninga ( 19. června 2014 13:37 )

z hlediska vyššího principu dal vydělat návrháři, výrobci, prodejci, zaplatil DPH nebo clo nebo jinou daň. o tom lidský svět je, s tím se nic nenadělá

honza1965 ( 18. června 2014 00:40 )

To je náramek Ale ty diamanty fakt nic moc

honza1965 ( 18. června 2014 00:37 )

O deset míň Ale na těch 50 vypadá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa