Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kott a Pancová jsou manželé: Ratha na svatbu nepozvali!

Kateřina Pancová a Petr Kott se vzali. David Rath na svatbě chyběl
Kateřina Pancová a Petr Kott se vzali. David Rath na svatbě chyběl  (Autor: Archiv Blesku, Reprofoto TV Nova)
Autor: ljš - 
9. června 2014
20:16

Společně stojí v korupční kauze před soudem, kde jim hrozí několikaleté vězení. Když se ale o víkendu Kateřina Pancová a Petr Kott brali, David Rath na svatbě chyběl a o jejich manželství se zřejmě dozvěděl až z médií.

"Cítím se krásně, je to zvláštní. Už jenom, když zazvoní telefon, tak musím myslet na to, abych se představila jiným jménem," řekla televizi Nova Kateřina Kottová, dříve Pancová.

Prozradila, že svatbu měli o víkendu a dokonce v kostele. "Proběhlo to v Břevnovském klášteře, poblíž jsme měli i oběd," řekla. Pozvali ale pouze nejbližší rodinu a nikomu ze známých, tedy ani Davidu Rathovi, s nímž čelí obvinění z úplatkářství a korupce, své plány neodhalili. "Pro všechny to bude asi velké překvapení. Protože jsme chtěli, aby to proběhlo přesně takhle, nic jsme nikomu neřekli," vysvětlila.

Žádná exotická dovolená je ale nečeká. Kvůli soudu nesmějí vycestovat ze země. Příští týden ale pojedou do jižních Čech. "Jestli bude příznivé počasí, vezmeme si i kola," těší se nová paní Kottová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 10. června 2014 15:14 )

pro mememumu: když chlapče něčemu nerozumíš, když Tě jen baví ustrašeně poskakovat a silácky v anonymitě nadávat, namísto argumentů, tak Ti pomoci nemohu. Pokud si myslíš, že jsi hrdina, napiš sem svoji adresu a já Ti slibuji, že si Tě osobně najdu a pak mi můžeš toho mamlase zopakovat do očí. V tom případě Tě však ujišťuji, že by jsi tak učinil naposled. Tak co Ty na to anonymní "hrdino" ?

salto ( 10. června 2014 13:34 )

Nebyl von Kott náhodou původně ódeesák?

mememumu ( 10. června 2014 11:29 )

Jasně, mamlasi. Je roztomilé, jak se vlastní hloupost a omezenost snažíš vydávat za vědoucnost. To ti může žrát snad jen tvoje máti.

gogo ( 10. června 2014 11:23 )

Podstatu té finty nepochopí jen hlupáček. Jak jsi se právě projevil. Ale až vyrosteš, možná pochopíš o sobě i více. Jak třeba jen zbaběle v anonymitě urážíš a poskakuješ jak malý bojácný psíček.. Jasné chytráku ? A teď jdi k obědu. Maminka Tě již volá.

janejaneja ( 10. června 2014 09:54 )

A jak šťastně se vzali, tak doufám, že si i tak šťastně půjdou sednout do chládku a tam už i "pozvou" toho hnusnýho, povyšujícího se nadčlověka Ratha!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa