Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blondýna z ministerstva v nesnázích: Najela prý do policisty, řeší to i Chovanec

Protokolářka z ministerstva obrany Štěpánka Nezmarová má problém s policií
Protokolářka z ministerstva obrany Štěpánka Nezmarová má problém s policií  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák, Facebook)
Autor: simao - 
29. května 2014
16:33

Také ministr vnitra Chovanec (ČSSD) se již údajně zajímá o nehodu blonďaté úřednice z ministerstva obrany, které v současnosti vede Martin Stropnický (ANO). Šéfka protokolu Štěpánka Nezmarová čelí obvinění z násilí na úřední osobě. Na Hradě měla najet do policisty u zátarasu.

K incidentu došlo během summitu východoevropských prezidentů, svolaného prezidentem Zemanem. Šéfka protokolu po Stropnického ministerstvu Nezmarová za volantem osobního auta údajně najela do policisty u zátarasu, dokonce na ni prý vytáhl služební pistoli! 

Podle deníku Insider řeší nehodu již i policejní špičky - hovořili o ní ministr vnitra Milan Chovanec a šéf policejního prezidia Tomáš Tuhý. "Chtěl jsem zjistit, zda někdo do případu zasahoval v její prospěch, abych ho na hodinu vyhodil," vysvětlil Insideru Chovanec. O případ se zajímá i Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Nezmarová si na své stíhání stěžuje a tvrdí, že policista lhal. Požaduje prý i rekonstrukci. "Tomu policistovi nebylo víc než dvacet. On tu zbraň použil z nezkušenosti neadekvátně a teď si to nějak musí obhájit," řekla Nezmarová idnes.cz. Policista podle ní do protokolu uvedl, že mu najela do nohou, to však odmítá. Není si vědomá, že by byt jen škrtla o tělo policisty.

Krátce po údajné nehodě si přitom Nezmarová volala se svou známou - šéfkou kabinetu ministra vnitra Janou Malíkovou. Náhoda? Právě tady vzniká obava z ovlivňování vyšetřování ve prospěch blonďaté úřednice. Ministr Chovanec však něco takového odmítá, upozorňuje aktualne.cz.

Podrobnosti k nehodě úřednice z ministerstva obrany najdete již v pátečním Blesku!

jana999 ( 30. května 2014 08:24 )

ale nekecej, proč by si to takový mladý policista vymýšlel, spíš si ty na ministerstvech myslí, žen jsou nad lidi, kdyby ta kráva nic neudělala, tak by hned nevolala známý, který by to mohli zamést pod koberec.

lynx ( 29. května 2014 22:18 )

No, ještě jednu poznámku k tomu mám. Napadá mě, aby jednou pan Chovanec nemusel na hodinu vyhazovat sebe. To jen v kontextu se statečnou jízdou jeho stranického kumpána a hlavního demagoga ČSSD, soudruha Zaorálka.

lynx ( 29. května 2014 22:13 )

Si myslim, že ty finty s útoky na úřední osoby (veřejné činitele) všichni dobře znají. To je nejčastější způsob, jak poldové zakrývají vlastní brutalitu při zákrocích. Dokáží tím zakrýt i neodiskutovatelnou vraždu spáchanou služební zbraní. Útok na veřejného činitele byl ve velmi hojné míře zneužíván za komunistů a je zneužíván ve velmi hojné míře i dnes. A kdyby to náhodou byla pravda, jakože tomu absolutně nevěřím, umím si živě přestavit vnitřní rozpoložení onoho četníka, když kolem něj projížděla v bezpochyb luxusním vozu blondýna.

jentakjn ( 29. května 2014 19:18 )

A mě nikdo nešou.stá.

zlymikes ( 29. května 2014 19:08 )

No,kdyby vytáhl tu svoji bambitku,tak by si určitě nestěžovala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa