Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babiš na útěku? Ministr financí se na běhání oblékl do Armaniho

Autor: Eva Pospíšilová - 
21. května 2014
12:10

Politici třeste se, vicepremiér běhá po lese…Ministr financí Andrej Babiš (59, ANO) utíká konkurentům v průzkumech i kondičce.  Začal s pravidelným joggingem, aby si pročistil hlavu a shodil „politická“ kila.

Ministr a  druhý nejbohatší Čech (140 miliard) si nazul modré tenisky a oblékl šedou teplákovou soupravu od Armaniho. Pak vyrazil na zhruba dvoukilometrový okruh u své farmy „Čapí hnízdo“ ve středních Čechách. Prý aby si alespoň na chvilku pročistil hlavu od politiky.

A nejen hlavu. „Ručička na váze začala od doby, co jsem v politice stoupat, tak jsem se rozhodl s tím něco udělat,“ zdůvodnil později Blesku svou novou sportovní aktivitu ministr. Od začátku své politické kariéry prý nabral zhruba pět kilo.

Kdo je tu za frajera?

Jitka Košínová, osobní trenérka: Co se stylu týče, přijde mi u pana Babiše jako pohodový, zatímco pan Telička na mě působí lehce frajersky. Ale to u něj dělají kraťasy, jinak si myslím, že všechno je v pořádku. Pan Babiš zvolil dlouhé kalhoty, zřejmě kvůli kloubům, protože ty je lepší mít v teple.

Prakticky (tepleji) je oblečen Babiš, což je dobře a lépe se při tom spalují tuky. Jedinou vadou u obou je, že ani u jednoho nevidím láhev s pitím, ale třeba na konci cesty bylo občerstvení.

osinek ( 22. května 2014 13:53 )

Zbohatlík (nebo spíše zloděj-tunelář?) Bakala sponsoroval TOP 09, ODS a Věci Veřejné! Tyto pravicové strany dostaly od Bakaly sponsorské dary ve výši desetíke milionů korun!!!!! Proč asi? Topolánkova a Nečasova vláda neudělaly nic proti tunelování OKD multimiliardářem Bakalou, který zvyvedl z OKD desítky MILIARD korun! Další důvod proč nevolit TOP 09 a ODS do Evropského Parlamentu!!!

e.44 ( 22. května 2014 12:37 )

svůj k svému......vzhledem k tomu že Babiš je, mimo jiné, taky tunelář......

osinek ( 22. května 2014 10:09 )

Proč multimiliardář Babiš dosadil tuneláře Teličku do čela kandidátky hnutí ANO pro volby do Evropského Parlamentu? Přece všichni vědí, že Telička, který byl před 4 lety dosazen za člena dozorčí rady důlní firmy OKD multimiliardářem Bakalou, kryl Bakalu při TUNELOVÁNÍ ostravské firmy OKD! Když Bakala převzal OKD tak na účtech OKD bylo kolem 30 miliard korun. Nyní je kasa OKD prázdná a silně zadlužená OKD je před bankrotem! Telička a další členové dozorčí rady OKD, kteří nic nepodnikli proti tunelování OKD Bakalou, dostávali každoročně na oplátku od Bakaly milionové odměny!!! Holt multimiliardáři jsou si dost podobní. Dávají se dohromady s lidmi, kteří jim pomáhají obohacovat se na úkor státu a na úkor daňových poplatníků!!!

dzery ( 22. května 2014 08:13 )

decathlonova-matka ( 21. května 2014 15:32 )

na to zapomeň,nejsem tvůj soused Karel, wimr.de

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa