Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečasova férovka: Expremiér popsal, jak se zastal manželky v posilovně

Expremiér Nečas se dostal v posilovně do křížku s jiným, prý agresivním návštěvníkem
Expremiér Nečas se dostal v posilovně do křížku s jiným, prý agresivním návštěvníkem  (Autor: archiv Blesku)
Autor: simao - 
19. května 2014
14:32

Zatímco Jana Nečasová ke svému případu mlčí, jejího manžela, expremiéra Nečase, je slyšet. Zastává se veřejně své ženy, nebojí se dostat ani do fyzického střetu. Jako tomu bylo při jeho návštěvě posilovny. Nečas na to nyní v jednom rozhovoru zavzpomínal. A byl rád, že se lidé postavili na jeho stranu.

Deník Blesk na konci dubna informoval o střetu, do kterého se dostal expremiér Petr Nečas v posilovně v Praze na Zličíně. Kvůli své Femme fatale Janě Nagyové a tomu, že jeho manželku i jeho samotného slovně napadal další z návštěvníků fitness centra.

Nejdříve Nečas přistupoval k osočování s klidnou hlavou, saze v něm ale "bouchly", když se od jeho premiérování stočila řeč k milované Janě. "Ta Nagyová ti to teda pos*ala, co," řekl podle jednoho ze svědků Nečasovi svalovec, se kterým se dostal politik do křížku. Nečase tím namíchl, málem se údajně chytili pod krkem. Expremiér se jal hájit čest své manželky - a uhájil ji. Jeho agresivního oponenta z posilovny vykázali.

Nečas o reakcích svého okolí promluvil nyní v rozhovoru pro server Echo24.cz. Odpovídal třeba na otázku, jak se k němu chovají za poslední rok od propuknutí kauzy Nagyová lidé z jeho okolí. A přiznal, že se k němu někteří přestali znát. "Lhal bych, kdybych řekl, že takové případy nejsou. Ale musím říct, že jednoznačně převažují dobré zkušenosti, tak v poměru 9:1. Někdy i od lidí, u kterých bych to nečekal," říká Nečas.

Zavzpomínal konkrétně i na střet ve fitku. Dostává se do podobně vyhrocených konfliktů často? "Naprosto výjimečně. Koneckonců i chování dalších lidí ve fitku odpovídalo tomu poměru 9:1. Postavili se na mou stranu," prozradil Nečas.

Zároveň však nijak nepopírá, že celá kauza je pro něj obrovskou životní komplikací. Manželka Jana pak prý stále vyhledává odbornou pomoc klinického psychologa. Expremiér, který je sám mezi obviněnými kvůli údajné korupci exposlanců ODS Tluchoře a spol., je však připraven hájit sebe a ženu i nadále. I když to dle jeho slov stojí "strašně energie, času, peníze". "Mé ženě naprosto věřím, v životě jsem nepoznal loajálnějšího a mně oddanějšího člověka," zdůvodnil to pro Echo24.cz.

illis ( 20. května 2014 20:21 )

raspina Možná tak jedině Femme total , ale spíše rovnou v (_:_) .

illis ( 20. května 2014 20:17 )

Ano Nečas si to všechno po(s)ral , správně řečeno a teď si Nečas Nagyovou může za odměnu nechat a patří mu to . On by tu udřenou kobylu už stejně nikdo nechtěl, jen ten Nečas se možná po počátečním přemlouvání stejně nechal ukecat, ovšem ke své škodě .

henryj ( 20. května 2014 09:02 )

x 1000

henryj ( 20. května 2014 09:01 )

Jestli taky zpíváš jak ten XINDL,tak musíš být pěkně vymatlaný.

henryj ( 20. května 2014 08:59 )

To bych tam chtěl být a vidět toho svazáka jak brání udřenou kobylu.Myslím,že ba to byl nepoměr v tom bránění!!!.urák jak Tatry!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa