Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový muž po boku Zuzany Paroubkové: O koho se jedná?

Zuzana Paroubková na terase s jiným mužem, který má však také společnou historii s Jiřím Paroubkem!
Zuzana Paroubková na terase s jiným mužem, který má však také společnou historii s Jiřím Paroubkem!  (Autor: Foto Blesk - Petr Novotný, archiv Blesku)
Autor: simao, poe - 
13. května 2014
05:01

Po boku Zuzany Paroubkové (56), první ženy expremiéra a současného kandidáta do europarlamentu Jiřího Paroubka (61), se vyskytuje jiný muž! Má snad paní Zuzana nového nápadníka? 

Zuzanu Paroubkovou přistihl deník Aha! při víkendovém posezení na terase jedné z restaurací v pražských Stodůlkách. Společnost jí dělal muž, který má také co dočinění s jejím exmanželem Jiřím Paroubkem. A jak deník upozorňuje, spojila je oba jedna věc - odkopnutí...

Tajemným mužem po boku Paroubkové je totiž její velký kamarád - někdejší Paroubkův tajemník Martin Vlasta (42). Bývalý Paroubkův blízký spolupracovník nezastíral: "Je to hodná, milá ženská. Občas se vídáme," řekl Aha!.

Paní Zuzana se přitom na veřejnosti v poslední době neobjevovala vůbec - podstoupila totiž operaci páteře a následnou rekonvalescenci. Za společnost je jistě ráda, bývalá paní premiérová žije od rozvodu sama. Jiří Paroubek ji vyměnil za Petru Kováčovou (dnes již také Paroubkovou), se kterou má spokojený šéf Lev-21 dceru Margaritu. A smělé plány na proniknutí do europarlamentu.

Zuzana Paroubková se přitom s expremiérovým bývalým poradcem Vlastou začala  stýkat až v době, kdy již byla s Paroubkem rozvedena. "Jejich vztah se v přátelství proměnil vlastně až poté, co se Paroubek od Vlasty distancoval. Do té doby jej paní Zuzana měla jen za poslíčka svého muže a poté exmanžela, který jí ve vyhrocených chvílích přivezl na uklidnění třeba novou kabelku," řekl Aha! zdroj blízký paní Zuzaně i Jiřímu Paroubkovi. Ten odmítl případné nové vztahy své exmanželky komentovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lalia ( 12. července 2014 16:35 )

Nevidím důvod,proč by si paní Zuzana nemohla najít přítele ? Co je na tom divného,já jí ho přeji ze srdce,jen ať si spolu rozumí a je na ni hodný.

mirkazam ( 13. května 2014 15:43 )

listure,jsi na jiné diskuzi,sorry...běž se rozohňovat jinam

petrkramnypresident ( 13. května 2014 12:06 )

Když jsem četl nadpis, hádal jsem, že ten tajemný muž bude asi ta fousatá mužatka z Eurovize.

josifekzkotviny ( 13. května 2014 09:51 )

 Říkala ta moje, že samotný ženský je smutno,, mě si namluvila v nádražní restauraci ten den co jela od rozvodu,,,

kodlofon ( 13. května 2014 08:37 )

Ukradla detem prahy na charitu a vrazila sve do chalupy!No i takovou osklivou ohavnou zlodejskou diru budou ekonomicsti prospechari a vykutankove co nemaj na to si nakrast vlastni majetek obstastnovat a cerpat vyhody.Fuj du ven blejt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa