Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Výročí Sobotkovy vlády: 100 dnů, které nikým neotřásly!

Bohuslav Sobotka má za sebou 100 dní v čele vlády.
Bohuslav Sobotka má za sebou 100 dní v čele vlády.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: red - 
9. května 2014
05:01

Měl to být druhý Ježíšek: koncem ledna jsme se dočkali vlády vzešlé z voleb. Po 100 dnech jsou stranické „dárečky“ rozbaleny: Z některých členů kabinetu je ale tolik radosti, co ze svetru s jelenem…

Nejostudnější den: 29. ledna

Bohuslav Sobotka je první premiér, který nezná své ministry: v nominačním dopise prezidentovi u dvou spletl jména a přidal druhé ministerstvo zdravotnictví.

Nejnadějnější den: 31. března

Ministryně Marksová-Tominová si dupla: důchodci dostanou od ledna přidáno v průměru 205 Kč měsíčně místo letošních 45. Babiš na to musí sehnat 7 miliard!

Nejponíženější den: 29. dubna

Ministr zahraničí Zaorálek za nás všechny v rudé a mocné Číně prohlásil a podepsal: pro lidská práva máme dnes širší pojetí a na osud Tibetu kašleme…

Nejsmutnější den: 3. února

Ministryně Jourová oznámila, že přijdeme o 100 miliard korun z dotací EU. Nestihneme je prostě rozumně utratit. Důvody? Malověrnost a šlendrián v projektech.

Nejvyhrocenější den: 24. února

Spor o to, zda se ANO rozpadne a zda jsou kmotři tam, či v ČSSD, rozpoutal válku. „Vzdejte se podnikání!“ vyzval Sobotka Babiše. Ten odpálil: „Tak mě odvolejte!“ A nastalo ticho.

Nejvtipnější den: 3. dubna

„Známe se dlouho, leccos máme za sebou, tak neplácej takové nesmysly!“ napsal na Twitter ministru Babišovi stíhaný lobbista Ivo Rittig. A Babiš měl co vysvětlovat, že už je to dávno…

Nejradostnější den: 28. března

Narození dítěte je zázrak, ale díky lidovcům ho zažívá i tato vláda. Ministru Jurečkovi se narodil čtvrtý kluk a v naději je také vicepremiér Pavel Bělobrádek.

Nejhloupější den: 22. března

„Čechům se toho za protektorátu zas až tolik nedělo!“ šokovala ministryně Válková. Babiš ji hájil a serveru, který rozhovor dělal, hrozil daňovou kontrolou. Ta nyní dorazila.

Nejdramatičtější den: 23. února

O život šlo ministru Chovancovi. Zradilo ho vlastní výrazně zhublé tělo. Po plastické operaci břicha vnitřně krvácel a musel znovu na sál. Později ho zachvátila infekce.

Nejsměšnější den: 5. dubna

Diváci Kriminálky Anděl uvítali, že ministr Stropnický alias kriminalista Tomeček opět točí. A nadšen byl i exministr Kalousek: „Čím víc bude natáčet, tím lépe pro armádu!“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

itartas ( 10. května 2014 18:57 )

Takové neštěstí ....vláda včetně prezidenta kolaboruje s fašisty. To tu co jsem na světě fakt ještě nebylo!

koko365 ( 9. května 2014 12:41 )

 Další parta darmo jedů, Sobotka má máslo na hlavě, Andík se tváří jako spasitel důchodců... ale po jeho odchodu bude ČR vysátá a ještě spálenější země.

xxxx678 ( 9. května 2014 10:06 )

wandzi-Nechoval se slušně...on to snad ani neumí.Přece jen to je ženská...!?

ivoadler ( 9. května 2014 10:04 )

Můžeme si vybrat, máme umřít hlady nebo v zimě bez ruského plynu zmrznout? Včil hlavo mudruj, do které řitě se vecpat

wandzi ( 9. května 2014 10:02 )

Kalousek se choval velmi slušně... v případě madam Jermanové, vzhledem k tomu co předvádí, promluvil velmi zdrženlivě - byť s jeho slavnou ironií. Každý vidí, že tahle madam na tu funkci prostě nemá - ale rypáček nahoru - to jí jde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa