Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Angela Merkel drží po úrazu dietu: Za pět měsíců zhubla 10 kilo!

Autor: shp, ČTK - 
6. května 2014
16:57

Všechno zlé je pro něco dobré. Německá kancléřka Angela Merkel po svém prosincovém úrazu, při němž si naštípla pánevní kost, začala držet dietu. A ta přinesla skvělé výsledky. Díky dietě zhubla už deset kilogramů.

Politička nyní svou pověstnou disciplinovanost může uplatnit i při stravování. Lékaři jí totiž doporučili, aby si místo obložených chlebíčků dopřávala zdravou zeleninu.

Podle německého Bildu šéfka německé vlády od prosince, kdy chodila o berlích, shodila už deset kilogramů. Na své stravování si totiž dává bedlivý pozor. „Je velmi disciplinovaná, jí více ovoce,“ cituje Bild dobře informované zdroje.

Merkel sama požádala pracovníky svého úřadu, aby při jednáních drželi keksy a obložené chlebíčky mimo její dosah. Místo toho dostává při zasedáních vlády mísu čerstvé zeleniny, například nakrájené mrkve a papriky.

Bild poznamenal, že si štíhlejší postavy kancléřky všimli i ve Spojených státech, které minulý týden navštívila. „Angela Merkel vypadá mnohem sportovněji a svěžeji,“ komentovala prý jedna z velkých amerických televizí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

clownklonu ( 7. května 2014 02:00 )

Ukaž sebe důchodkyně. Tobě fakt hrabe.

realistann ( 6. května 2014 20:07 )

jak teroristický stát USa provedl genocidu indiánů ukradl jejich území a narušil tak územní celistvost území desítek indiánských kmenů, a rozrostl se jako odporná zhoubná rakovina http://geography.upol.cz/soubory/lide/fnukal/RGAA_RGAM_RGLA/RGAA_08A.pdf

realistann ( 6. května 2014 19:58 )

proamerická kyjevská junta zavraždila v Kramatorsku 21letou zdravotní sestru Julii Izotovu a její tři kamarádky. http://www.vesti.ru/doc.html?id=1544588

realistann ( 6. května 2014 19:45 )

český mainstream je hitlerovská propaganda USA jedna lež za druhou vždy od cca 17 do 21 hodin poslouchej SVOBODNÉ INTERNETOVÉ RÁDIO svobodný vysílač ......http://infowars.listen2myradio.com/

anka ( 6. května 2014 18:42 )

Angela nepotrebuje mit na hlave, ta ma v hlave -> patri k nejlepsim zijicim politikum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa