Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Byt u Staromáku za 297 tisíc! Manželka Zemanova muže a sestra Verešové je realitní kouzelnice

Martin Nejedlý nechyběl ani na oslvě zvolení Miloše Zemana prezidentem.
Martin Nejedlý nechyběl ani na oslvě zvolení Miloše Zemana prezidentem.  (Autor: Blesk - Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák)
Autor: oj - 
5. května 2014
10:44

Sháníte byt, ale pořád se nemůžete rozhodnout, jestli se chcete zadlužit na desítky let a splácet vysokou hypotéku? Pokud chcete bydlet ve "svém" a nejste zrovna sestra Andrey Verešové a zároveň manželka Zemanova poradce Martina Nejedlého, nic jiného vás nečeká. Snad jen ona totiž dokáže koupit byt u Staroměstského náměstí za 297 tisíc.

Alexandra Nejedlá, manželka Martina Nejedlého, který je nejenom blízký poradce prezidenta Miloše Zemana ale také šéf společnosti Lukoil Aviation Czech (státu dluží pokutu 27,5 milionu korun za transakce s leteckým petrolejem), je realitní mág.

Podle zjištění MF Dnes dokázala v listopadu roku 2006 koupit byt o velikosti 42 metrů čtverečných v Michalské ulici nedaleko Staroměstského náměstí za neuvěřitelných 297 tisíc. Všichni realitní makléři se jednomyslně shodují: Je to sotva desetina reálné tržní ceny! "Za tolik by se tu dala koupit leda sklepní kóje," řekl deníku jeden z obyvatelů domu.

Podle sousedů v bytě bydlel před svatbou Martin Nejedlý. Později v něm žila Andrea Verešová, sestra Alexandry Nejedlé. "Dříve se tu občas objevoval i Jaromír Jágr, potom tu občas přespal i ten právník Volopich," svěřila se sousedka.

Manželka Martina Nejedlého neumí výhodně nakupovat pouze byty. Její specializací jsou také pozemky. Možná je jen náhoda, že ve stejný den, kdy koupila superlevný byt, narazila i na pozemek kousek od Prahy v Tehově u Říčan. Za tisícimetrový pozemek zaplatila 130 korun za metr čtverečný. Nikoho už asi nepřekvapí, že se odborníci znovu shodují, že se jedná o zlomek tržní ceny. O tři roky později prodávala obec nedaleký pozemek za desetinásobnou cenu.

lydyna ( 6. května 2014 18:17 )

andreslawicky- vy samou pýchou prasknete. Slušný podnikatel drží hubu a nemusí se chlubit do blesku. Mám pochybnosti jak to s vaším podnikáním je. Proto pracuji v zahraničí, abych na takové samolibce nemusela dřít za základní plat. Styďte se a užijte si tu vaší letní pohodičku na úkor lidí, kteří na vás dřou a nemají jinou možnost výdělku. Po soukromého podnikatele dělat NIKDY!!!!!

pepatiso ( 5. května 2014 17:52 )

http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/1007-ctenar-nas-upozornil-na-ceskou-cenzuru-stanice-russ ia-today-rt

lepabrena ( 5. května 2014 16:51 )

Tak ten Zadar ti Andre přeju. pláže radioaktivní a pokud budeš mít štěstí, najedeš v moři na nevybuchlou minu. Taky určitě navštiv Makarskou- její pláž je ohromný několikakilometrový hřbitov, jelikož přímo na pláži pod kamínky, jsou pohřbeni padlí z občanské války. To je důvod proč do Chorvatska už nejezdím- a taky si můžeš koupit celou vesnici i s polnostmi u Plitvických jezer- je to tam komplet zaminované a Chorvatsko nemá prachy na odminování- takže pobyt tam je správný adrenalin- jeden krok a je z tebe nebožtík. A co takhle postavit si dům v Černobylu na Ukrajině- zájem by nebyl? Jinak tvoji příbuzní určitě uvítají, až co nejdříve natáhneš hnáty!

lepabrena ( 5. května 2014 16:38 )

A tak si potřebuješ sebevědomí, které jsi ztratil ve škole, jelikož jsi protekční disdebil zvyšovat ponižováním jiných.

mopr6 ( 5. května 2014 16:22 )

... holka jedna šikovná ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa