Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šéf Kalouskova kabinetu se vystěhuje dřív: Babiš zasáhl na popud Blesku!

Autor: poe - 
5. května 2014
06:12

Napřed dostal padáka na ministerstvu financí, teď se konečně šéf Kalouskova kabinetu Miloslav Müller (52) bude pakovat i ze služebního bytu, který v centru Prahy užívá za hubičku. Upozornil na to Blesk.

„Díky úspěšnému vyjednávání ze strany ministerstva financí se podařilo zkrátit dobu účinnosti smlouvy na užívání tohoto bytu o tři měsíce. Místo konce listopadu opustí pan Müller byt už koncem srpna,“ řekl Marek Zeman, mluvčí rezortu Andreje Babiše (59, ANO). Právě ten se na popud Blesku rozhodl zjednat nápravu a nezaměstnance dostat z výhodných služebních bytů ministerstva.

Müller užívá byt 1+1 o velikosti 43 m2. Měsíčně za to platí 7774 korun. Nájemné v Praze na Malé Straně přitom podle realitních kanceláří startuje na zhruba dvaceti tisících korun za měsíc... Na ministerstvu financí přitom Müllerovi skončil pracovní poměr loni na konci listopadu. Podle ministerstva byla smlouva na užívání bytu až do konce letošního listopadu zcela nepochopitelně prodloužena exministrem Janem Fischerem (63).

Půjdou i další

„Obecně je ale problém s historickými smlouvami na dobu neurčitou (celkem 4). S právním odborem jsem se dohodl, že všechny smlouvy prověříme s ohledem na případné ukončení,“ slíbil Babiš.

salto ( 5. května 2014 15:41 )

Ono už v Bibli je psáno cosi o břevně ve vlastním oku a třísce u jiných

ipsace ( 5. května 2014 14:58 )

Držíme palce Babišovi, Okamurovi, Bradáčové, Ištvanovi, Šlachtovi a spol. ! Jen tak dál a nakonec zavřít tuneláře typu Janoušek, Rittig, Bém, Nagyová atd. a vyvlastnit jejich (nás všech) jimi vytunelovaný majetek.

hvezda8 ( 5. května 2014 13:35 )

KDY UŽ NĚKDO POTRESTÁ TU KUR.VU Z BECHYNĚ.A TOHO JEHO PATOLÍZALA NECHAT VŠE DOPLATIT ZA DOBU CO TAM BYDLEL DO TRŽNÍ CENY V TÉ DANÉ LOKALITĚ.A ZJISTIT KDO MU BYT PŘIDĚLIL. U NÁS SE MAJÍ NEJLÉPE POLITICI A PAKÁŽ CIKÁNSKÁ.

chachacha ( 5. května 2014 09:44 )

Postarej se sám, ty debílečku.

hejhej ( 5. května 2014 09:42 )

moiaza:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa