Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nečas s Nagyovou u výslechu: On ji chrání, ona ho mění

Autor: ČTK, šim - 
24. dubna 2014
16:01

O jejich poměru si léta povídali i vrabci na střeše Úřadu vlády, loni v červenci, měsíc po zatčení Jany Nagyové, Petr Nečas kápnul božskou, vztah s šéfkou svého kabinetu přiznal a od té doby se jí nepustil. Pevně za ruku ji ochranářsky doprovodil i k dnešnímu výslechu.

V budově Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu v Praze na Perštýně jsou díky svým častým předvoláním už téměř jako doma. Expremiérova manželka Jana Nečasová však opět odmítla vypovídat. Výslech se měl týkat několika případů.

"Paní magistra využila svého práva nevypovídat a nevypovídala. Ještě je potřeba dovyslechnout některé obviněné," řekl její právní zástupce Eduard Bruna. Měl by mezi nimi být také podnikatel Ivo Rittig. Další termíny výslechů ale nejsou zatím naplánované. Výslech vedl dozorující státní zástupce Ivo Ištvan, který odmítl vyšetřování komentovat.

Podle Bruny se policisté chtěli ptát na údajné zneužití Vojenského zpravodajství, podezření z uplácení poslanců funkcemi a také obvinění z vynášení informací Bezpečnostní informační služby. Nečasová byla u výslechu již několikrát, vždy odmítala vypovídat, vždy ji doprovázel její manžel Petr Nečas a vždy si ji pevně vedl za ruku. Stejně tomu bylo i dnes.

Na Nečasovi, který prošel po boku Nagyové výraznou proměnou, je vidět, že se mu začínají vyplácet návštěvy posilovny. Pod tmavým sakem, které mu tentokrát konečně ladilo s jemně modrou košilí a béžovými kalhotami, nebylo vidět žádné vzdouvající se bříško. Po boku blonďaté dominy Nagyové se z něj stává chlapák. A činky mu posilují nejen svaly, ale také sebevědomí.

Že se za svou Janu bije jako lev a je ochoten bránit její čest i pěstmi, ukázal v neděli agresivnímu muži v pražské posilovně na Zličíně. Neznámý muž k expremiérovi přistoupil a začal se s ním bavit. Pak ale došlo ke slovní konfrontaci, když se testosteronem vybuzený vazbič začal otírat právě o Nečasovu nynější manželku. „Ta Nagyová ti to teda pos*ala, co?“ šermoval prý činkami Nečasovi před obličejem slovní agresor. Nečas se ale nenechal zastrašit a důrazně mu vysvětlil, že takhle o jeho ženě rozhodně mluvit nebude. Prý nechybělo málo a čapnul expremiér drzouna pod krkem. Personál, který potyčku nemohl přeslechnout, zavolal ochranku, která agresivního kulturistu vyvedla.

Takhle podle výpovědí svědků začala hádka. K Nečasovi přistoupil jiný cvičenec a začal se navážet do jeho manželky Takhle podle výpovědí svědků začala hádka. K Nečasovi přistoupil jiný cvičenec a začal se navážet do jeho manželky | Koláž: Květoslav Popelka

Je jasné, že k Nečase ke cvičení a životnímu stylu vede právě jeho manželka. Nečas se jí za to odměňuje tím, že se stal jejím ochráncem. Koneckonců to slíbil i před oltářem, když si Nagyovou krátce po propuštění z vazby tajně vzal za manželku.

To však Nečase vytočilo a slovnímu agresorovi jasně řekl, že takhle o jeho ženě mluvit nebude To však Nečase vytočilo a slovnímu agresorovi jasně řekl, že takhle o jeho ženě mluvit nebude | Koláž: Květoslav Popelka

reeh ( 26. dubna 2014 12:17 )

http://vtipy.netroof.eu/item/10468/jana-umi/

reeh ( 26. dubna 2014 12:15 )

Tolja není hnusný. V Rožnově ho mají rádi ...... http://vtipy.netroof.eu/item/8358/poznavejte-krasy-ceska-roznov-pod-radhostem/

reeh ( 26. dubna 2014 12:14 )

Tolja je opravdu "chlapák" a dovede i překvapit ..... http://vtipy.netroof.eu/item/8388/tolja-neustale-prekvapuje/

komentator ( 25. dubna 2014 23:49 )

Ta kantýnská Nagyovka z ODS, která tvrdí, že má vysokoškolké vzdělání a používá titul magistra,nikdy na vysoké škole nestudovala! Nagyovka si vysokoškolský diplom koupila za statisícové odměny, které pravidelně dostávala od premiéra Nečase. Navíc, Nagyovku (a Nečase)"sponorovali" odéesáčtí kmotři Rittig,Janoušek, Hrdlička atd., kteří rozkradli miliardy z předražench státních a municipálních zakázek. Nayovka a Nečas kryli velké zlodějiny odéesáckých kmotrů a ti Nagyové a Nečasovi platili "výpalné" Nagyová a Nečas patří za mříže

rudyptak48 ( 25. dubna 2014 15:18 )

Strana s.r.o. Jsem špinavá a tlustá, masochistka ideálů, jsem chobotnice nenasytná, ničitelka lidských plánů. Jsem čiré, ďábelské zlo, jsem strana s.r.o. Jsem vaše zlaté tele. Dejte se pokřtít zlem a špínou, já nabízím vám spasilete. Stačí jen podvádět a lhát, a slibuji vám skvělý plat. Tu slepou spravedlnost, tu nemusíte vážně brát. Jsem levice, pravice i střed, jsem hnusný společenský vřed. Jsem to největší lidské zlo, jsem strana s.r.o.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa