Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsná potyčka ve fitku: Nečas se chtěl kvůli své Janě prát!

"Chceš férovku?!" "Klidně! Moji manželku urážet nebudete!"
"Chceš férovku?!" "Klidně! Moji manželku urážet nebudete!"  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Jiří Krušina, Eva Pospíšilová - 
24. dubna 2014
05:01

Neberte si moji manželku do pusy! To vzkazuje  Petr Nečas (49) všem hulvátům.  Pověst někdejší blonďaté dominy z Úřadu vlády chtěl expremiér bránit i pěstmi.  Zasahovala i ochranka!

Byla neděle. Ve fitku v nákupním centru Metropole Zličín si v klidu posiloval svalstvo Petr Nečas. Jeho pozornost byla uchlácholena tím, že při několika předchozích trénincích ho tam nikdo nerušil. Jenže teď se tu schylovalo k bouřce…

Zlobr provokatér

Při střídání posilovacích mašinek se k expremiérovi přiblížil „nabušený“ kritik  Nečasovy politiky. „Bavili se snad o nějakých papírech, co jako premiér podepsal. Pak o politice,“ popsal Blesku přímý svědek incidentu s tím, že neznámý chlapík byl vůči někdejšímu politikovi dost agresivní a zvyšoval na něj hlas.

Ochranka v akci

Nečas byl klidný až do chvíle, kdy se jeho protivník začal slovně otírat o jeho ženu Janu Nagyovou Nečasovou (49). „Ta Nagyová  ti to teda pos*ala, co?“ šermoval prý s činkami v rukách před expremiérem.

Ten se nezalekl a hulvátovi se postavil. Ostře mu vysvětlil, že si tohle nesmí k jeho manželce dovolovat a mnoho nescházelo, aby ho nechytil pod krkem. V tu chvíli do fitka dorazila přivolaná ochranka nákupního centra a rivaly oddělila.

Vyvedli jsme ho!

Nečas incident nekomentoval. Sdílnější nechtělo být ani fitness centrum. „Benefit našeho fitka je to, že jsme anonymní a klienti u nás najdou klid a pohodu,“ řekla manažerka Lucie Hošková, na kterou Blesk odkázala majitelka Olga Šípková. „Já k tomu vím jen to, že ten klient byl velmi agresivní, takže byl z našeho fitka vykázán, pan Nečas ne,“ řekla jen.

illis ( 20. května 2014 20:07 )

dorian02 Ano po(s)ral, správně řečeno a teď si Nečas Nagyovou může za odměnu nechat a patří mu to .

fantom88 ( 24. dubna 2014 15:11 )

je to přesně tak

kapturek ( 24. dubna 2014 14:05 )

ta spinava zlodejka petrika za odmenu doma vy.mr.da do pr.de.le pripinakem na sucho, to se bude petankovi libit, on uz byl i ve vlade takovy ocas co si nechal vsecko libit

lillyli ( 24. dubna 2014 13:51 )

I ty, Brute...

budybad ( 24. dubna 2014 13:22 )

Kdykoliv a kdekoliv jak otevre hubu a promluvi, tak kazdej hned vi ze se tam nenarodil. Ale lidi bez rozumu si to neuvedomuji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa