Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ministři, třeste se, Babiš se vrací z Malediv!

Autor: poe - 
23. dubna 2014
10:36

Pro všechny české politiky platí od dneška výstraha: Vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš (59, ANO) se vrátil do Česka! A o den dřív, než plánoval.

To se jen tak nevidí, aby druhý nejbohatší Čech s majetkem kolem 140 miliard za sebou vláčel velký černý kufr. Blesku se však podařilo získat fotografii, na které je to realita.

Babiš se totiž po šesti pracovních dnech rozloučil s Maledivami v Indickém oceánu a v kraťasech vyrazil na cestu do Prahy. „Vracím se o den dřív kvůli vládě,“ napsal Blesku ministr. A kdo jej zvěčnil? Fotografkou se nejspíš stala jeho partnerka Monika(39), s níž a také dětmi – Vivien (13) a Frederikem (9) – si užíval daleko od české politiky.

První věc, která ho v Praze vrátila do reality, možná byla, že představenstvo ČEZu rozhodlo proti vyplacení celého loňského zisku akcionářům. To od nich požadoval Babiš, aby stát jako většinový vlastník vydělal 25 miliard. Podle současného plánu ale získá cca 15 miliard korun.

aluman ( 24. dubna 2014 17:19 )

Vždyť ty jsi úplně mimo a zřejmě si z minulosti vůbec nic nepamatuješ. Více jak do poloviny minulého století znali Češi Slováky jedině jako dráteníky a pastičkáře, jelikož právě jenom pastičkáři a dráteníci ze Slovenska vandrovali se svojí "živností" k nám a navíc tu tito vandrovníci měli dost mizernou pověst, skoro jako cikáni, jelikož se také ničeho neštítili a toto zkrátka v myslích starších lidí stále přetrvává. O tom to je, ne o těch tvých fantasmagoriích. Tak tu nenadávej a nepoučuj, když nic nevíš.

aluman ( 24. dubna 2014 13:28 )

Dneska se to sice už příliš nepoužívá ale dříve to bylo pro Slováky běžné označení vycházející ze skutečnosti, tak bych tedy rozhodně těm ze starší generace, kteří to mají vžité, tak uboze jako ty nenadával.

uzjsemtudlouho ( 23. dubna 2014 21:41 )

Pleteš si čas, dobu a vůbec se vyjadřuješ jako primitivní hulvát. To bylo zřejmě tím důvodem, proč po tobě neplivali a proč mě už nestojíš za další komentář.

moiaza ( 23. dubna 2014 21:18 )

Před Babišem se netřese ani hajzlbába.

uzjsemtudlouho ( 23. dubna 2014 21:06 )

Asi na rozdíl ode mne vypadáš jako pastičkář, tak po tobě neplivali, jelikož tě měli za svého........

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa