Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta Rittig zdraví z pláže: Užívá si exotiku se svou rodinou

Rittigovy pozdravy z dovolené: Kam asi s rodinou vyrazil?
Rittigovy pozdravy z dovolené: Kam asi s rodinou vyrazil?  (Autor: Twitter)
Autor: simao - 
19. dubna 2014
13:01

Tohle je zkrátka rodinná idylka. Daleko od státních zástupců, kteří chtějí lobbistu Rittiga dohnat před soud kvůli údajnému vývodu peněz z pražského dopravního podniku, si Ivo Rittig užívá dny volna. Se svou rodinou.

Ivo Rittig se evidentně snaží potlačit nálepku kontroverzního byznysmena a zapůsobit i jako vzorný otec od rodiny. Po včerejší fotce s útrpným výrazem a nákupním vozíkem v supermarketu, což čas od času musí podstoupit takřka každý táta, se tentokrát pochlubil ze své dovolené v exotickém ráji jiným kouskem. Šťastnou rodinou na pláži. A to si ještě včera dobíral miliardáře Andreje Babiše, který je pro změnu na rodinné dovolené na Maledivách, jak Rittig o dovolené "maká".

Ivo Rittig s rodinou na pláži: Tímhle se pochlubil na svém Twitteru Ivo Rittig s rodinou na pláži: Tímhle se pochlubil na svém Twitteru | Twitter

Lobbista Rittig tak patrně nechce být jen tím "padouchem" v poutech, jak ho mohla veřejnost vidět při zatýkání během kauzy údajně předraženého tisku jízdenek pro dopravní podnik. Z každého vašeho lístku mělo lobbistovi do kapsy 17 haléřů - pole žaloby přes síť zprostředkovatelských firem a konto na Britských Panenských ostrovech. Rittig to označuje za nesmysl.

A v průběhu vyšetřování hýří dobrou náladou. Již dvakrát ho sebrali kukláči, ale zase opět pustili. Soud mu vrátil i pas, a tak Rittig mohl odletět do Monaka, kde má luxusní trvalé bydliště. 

Rittiga přitom na veřejnosti v poslední době doprovází i jeho pohledná manželka Lenka. Na jihu Francie však podnikatel momentálně není. S rodinou si užívá pláží neznámo kde. Podle mrakodrapů by to člověk tipl na Dubaj, podnikatel však o destinaci mlčí. Alespoň prozatím.

zadnice ( 20. dubna 2014 18:12 )

Vyučený prodavač a mankař se stal boháčem a to díky hlavně nastavením "ekonomiky" Václavem Klausem, ODS a spol.!!! 

zdrclamrdka ( 20. dubna 2014 07:48 )

lidi nezáviť te, už je dvacet let po revoluci a vi pořád volíte do sněmovny ty stejný debyly, takže to lepčí nikdy nebude

kukuku ( 19. dubna 2014 21:53 )

A je po marném pokusu projevit se tu jako inteligent, filosof... Kdesi v cizině zametáš supermarket a chtěl bys tu ze sebe dělat kdo ví co.

fairmon.webz.cz ( 19. dubna 2014 21:42 )

Dobrý večer V tomoto banánovém státě banaánové státy prominou jsou proti nám moderní demokracií na nikoho nic nenajdou protože nechtěj :všichni zlodeji a soudruzi jsou kamrádi a přeci se nepodrzej. Přeji všem hezký večer

japos22 ( 19. dubna 2014 20:40 )

Proč by si neužíval? Až na něj budou něco mít - půjde bručet, ale musí na něj něco najít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa