Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Petra Paroubková o manželově dietě: Nechci být mladá vdova! Jirka jí méně, než já

Petra Paroubková promluvila o tom, jak na sobě zamakal její manžel Jiří
Petra Paroubková promluvila o tom, jak na sobě zamakal její manžel Jiří  (Autor: Foto Blesk - Alexander Malachovský, archiv)
Autor: vr - 
19. dubna 2014
05:11

Cviky čínských císařů, hbité vybíhání schodů a krabičková dieta. Tak si expremiér Jiří Paroubek (61) udržuje postavu pro svoji mladou a štíhlou manželku Petru (41). Ta Blesk.cz prozradila, že teď dokonce jí méně, než ona!

Na krabičkové dietě, kdy mu do práce doručují dietní jídla, »jede« Paroubek už přes rok. Doporučil mu ji prý syn. „Někdy to přinese domů a musím přiznat, že mi tím občas dělá chutě. Jenže by toho pro mě bylo málo. Vtipné je, že zatímco na začátku našeho vztahu jsem já jedla malé porce víckrát denně, teď je vzorný on. Po porodu se mi totiž změnil metabolismus,“ řekla Paroubková Blesk.cz.

Dietní pokrmy se snaží manželovi servírovat i doma. Základem jsou ryby a zelenina, Paroubek naopak vynechává kalorické přílohy. A doma ve Velké Chuchli může také posilovat – kromě cviků čínských císařů pro dlouhověkost, které občas provozuje na zahradě, mu pomáhají i dvoje schody.

„Vyběhne je několikrát denně a pozná i v kolenech, že je to pro něho jednodušší. Zlepšila se mu kondička a je to dobře. Chci aby tady se mnou a dcerou ještě dlouho byl. Nerada bych byla mladá vdova,“ komentuje Paroubková, která má s Paroubkem čtyřletou Margaritku.

oldedek ( 20. dubna 2014 11:49 )

Panděroubek to je ale kus - hned jak se dostal k lizu, koupil "degitální" hodinky, dal si tranzistorák na krk, vyhodil jeho starou "starou" a sehnal si mladé děvče - a poznal, že právě začal žít jako "frajer z Prahy - moc mu tu mladou přeju - ta mu bude dávat stále více a více nesnesitelnější tipec až mu vezme kyslík úplně !!!

sars ( 19. dubna 2014 14:39 )

 Tohle ani neni treba komentovat,.Sexy mozek a prvni darkyne mozku...

majojo ( 19. dubna 2014 13:01 )

Ty brďo,víš, kolik se dneska platí za trabant?

majojo ( 19. dubna 2014 13:00 )

 Petruško, to že jsi stará matka ještě neznamená, že budeš mladá vdova. Smiř se s tím, že mladá už nikdy nebudeš, kozo jedna vycmrdlá.

svatadala ( 19. dubna 2014 12:45 )

sexy mozek nikde a buřt je stejně, bradavičnatý vepřík o 2 kg lehčí, fuj....a mladá vdova nebudeš, už nejsi žádný zajíc

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa