Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Topolánek: Pospíšil měl přiznat, že je gay! Nečas je jen náhradní cíl

Mirek Topolánek se rozpovídal o Jiřím Pospíšilovi i kauze Petra Nečase
Mirek Topolánek se rozpovídal o Jiřím Pospíšilovi i kauze Petra Nečase  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao - 
1. dubna 2014
12:02

Chlap s gulama je zpátky! Čtyři roky po odchodu z politiky je Mirka Topolánka opět vidět i slyšet. Zastal se Petra Nečase, i když Nagyová prý nebyla žádné velké štěstí pro republiku. A naopak pořádně zostra se pustil do někdejšího člena svých vlád Jiřího Pospíšila. Prý mu nikdy zcela nevěřil - a to nejen kvůli Pospíšilově "extrémnímu populismu". "Topol" mu vyčetl i to, že neudělal coming out - tedy veřejné přihlášení se k homosexualitě!

Topolánek v třeskutém rozhovoru pro Českou justici zavzpomínal na to, jak stejně jako Petr Nečas vyhodil ze své vlády poměrně oblíbeného politika Jiřího Pospíšila. "Od prvního momentu, a to on cítil, jsem vůči němu měl určité výhrady," tvrdí dnes expremiér. Pospíšil byl podle něj příliš měkký. S hranou loajalitou a extrémním populismem.

Topolánek Pospíšila rozhodně nešetří. "Je typickým příkladem člověka, který se pod těmi nahoře hrbí a po těch dole šlape," myslí si Topolánek. "Pochopil jsem, že je extrémně ambiciózní a nemá absolutně žádné skrupule v naplňování této své ambice," dodává. Přesto vzal Topolánek Pospíšila i do své druhé vlády. Protože ho prý ve straně "ukecali".

Topolánek: Pospíšil měl udělat coming out!

Topolánek však tvrdí, že byl Pospíšil jako ministr bezcenný a "typický politický surfař". "V roli ministra nebyl schopen vzít na sebe jakékoli rozhodnutí... V jeho kanceláři ministra seděla, což nemělo obdobu, Lenka Bradáčová, a zjevně rozhodovala za něj," dodal Topolánek České justici.

Když Pospíšila vyhazoval, vyčetl mu prý, že nikdy neudělal veřejný coming out. "Jiří, musíte udělat regulérní coming out, protože můj ministr spravedlnosti nemůže být vydíratelný. Mně to nevadí, ale je to třeba takto udělat," varoval prý Pospíšila. Nestalo se, Topolánek to prý pokládá za Pospíšilovu velkou chybu. Coming out je přitom chápán jako veřejné přihlášení se k homosexualitě. Takový, jaké udělal svého času třeba Pavel Vítek s Janisem Sidovským.

Vzpomínky na Topolánkovu gay kauzu

Topolánek však se slovy o gayích měl již dříve problémy. V roce 2010 se o homosexuálech rozpovídal v rozhovoru pro časopis LUI. A byl z toho velký skandál, který tehdy přispěl k Topolánkovu pádu. Blesk.cz vše tehdy detailně sledoval! Topolánek např. řekl: "Gustav Slamečka, když jde opravdu do tuhého, opravdu do tuhého, tak jako ministr, mám pocit, že uhne, jo? To ten Fischer prostě je Žid, není to gay a ten uhne ještě dřív, jo? To znamená, to prostě nesouvisí s tím, že je gay. To souvisí s jeho charakterem..."

Video  Mirek Topolánek o premiéru Fischerovi  - Blesk
Video se připravuje ...

Nečas jako náhradní cíl, Nagyová nebyla žádné štěstí

Topolánek však nehodnotil jen Pospíšila, ale i dalšího expremiéra Petra Nečase. Značně ho totiž zaráží jeho obvinění. "Ať si o něm myslím co chci, o jeho schopnosti vůbec vést vládu, o jeho introvertně cholerickém založení a nedůvěře ke všemu a ke všem, je to pořád jen náhradní cíl," tvrdí Topolánek na serveru ceska-justice.cz. "Končí legrace, ten takzvaný boj proti korupci se vychýlil do úplně patologických zásahů a termín ´prokurátorská republika´ není nadsázka," varuje přitom Topolánek. Podobné pseudokauzy podle něj zakrývají skutečnou zločinnost a reálnou korupci. "Unikají věci, které jsou daleko závažnější," myslí si Topolánek. "Tím neříkám, že Jana Nagyová byla nějaké štěstí pro tuto zemi, to ne," zmínil však i Nečasovu Femme fatale.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tarka ( 9. dubna 2014 10:16 )

Topolánek tak může někoho kritizovat, proč by měl Pospíšil dělat povinně coming out a veřejně se přihlašovat k homosexualitě? Copak jiní veřejně prohlašují, že jsou heterosexuálové? Navíc Topolánek lhla, kudy chodil, před volbami se v médiích a na billboardech prezentoval s celou svojí rodinou, se skvělou manželkou a přitom v té době už pích.al Talmanovou. Když se jeho poměr s ní proflákl i na veřejnosti, tak do poslední chvíle lhal a zapíral. Tenhle bezcharakterní křivák ať raději zaleze někam do stoky, kam patří, mezi krysy

pravlast ( 2. dubna 2014 08:58 )

Si taky myslím že konec volebního období= odchod do Valdic,Mírova apod.Všichni akorát plnou hubu demokracie a lidských práv atd,ale skutek utek.

recus ( 2. dubna 2014 04:00 )

Je smutné,kam jsme to dotáhli, když na tak vysoké (důležité) posty dosazujeme primitivní holky bez vzdělání (kantýnskou Nagy), jejichž hlavním zájmem jsou blbé šperky, oděvy a kabelky, jakožto i Rittigy, též s "kvalitním" vzděláním, tj. vyučením jako Nagyová, oba prodavači s údajnou nejvyšší kvalifikací : jak vytunelovat státní kasu, jak terorizovat, ponižovat, zneužívat, zesměšňovat podřízené, známé a přátele, vč. omezenců z rozvědky, jak rychle získat za státní peníze nejluxusnější šperky, auta a nemovitosti na Floridě, Hawaii a jinde ! Nejen Nagyová a Poul, ale i Bém, Topolánek, Dalík, Janoušek, Grygárek, Rampula, Langer, P.Němec atd. , kromě asi naprostého mimoně, ubožáka Marka Bendy a možná i pitomečka - zaslepeného Nečase, je všechno jedna banda patřící (zřejmě) do kriminálu. Je to tzv. politický hnůj, sebranka. Je potřeba takové lidi zavírat a zkonfiskovat jejich (státní, nakradený, náš) majetek ! Jejich způsoby tzv. tunelování a mafiánství se šíří jako infekční nákaza mezi ostatními primitivní grázly. Až se ten opožděný ve vývoji Nečas dozví o všech intrikách své "milované" bufeťačky Nagyové, tak se fofrem rozvede. Naivní podpantoflák, hlupák Péťa ...

gabreta ( 2. dubna 2014 01:24 )

Topolánek není kurevn.k ale jen blb s vojenskou školou, kterej chtěl jen dělat dojem že je na stejnej úrovni jako Berlusconi!! Přitom je to takovej vymaštěnej matlák jako Rychtář!!

jarypadlo ( 1. dubna 2014 19:32 )

Tvoje manželka M.Dalika Topolová by taky asi mohla povídat,že?A s kým ses čoudil Berluscina?Nedáš na fejsbúk nějakou akční ztopořánkovanou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa