Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejmladší ministr má čtvrté dítě: Zase je to kluk!

Marian Jurečka s manželkou Jarmilou již mají doma tři syny. Teď přibyl čtvrtý!
Marian Jurečka s manželkou Jarmilou již mají doma tři syny. Teď přibyl čtvrtý!  (Autor: Facebook)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
28. března 2014
18:44

15. března oslavil šéf zemědělství Marian Jurečka teprve 33. narozeniny, nyní má však další důvod k oslavě. Manželka Jarmila porodila nejmladšímu ministrovi z KDU-ČSL i celé vlády již čtvrté dítě! A opět je to kluk. Dostal jméno Mikuláš.

Lidovec a soukromý zemědělec Marian Jurečka, hospodařící na rodinném statku, je od letošního ledna ministrem zemědělství. A nejmladším ministrem vůbec. Zato pěkně přičinlivým. Alespoň co se jeho rodiny týče. Má totiž již čtyři děti!

"Přátelé a kamarádi. Rád bych vysvětlil proč jsem včera večer musel změnit rychle program a nemohl jsem například dorazit do pořadu Máte slovo. Bylo to včera náročné a nečekané, ale nicméně se vše nakonec v rámci možností odehrálo dobře a máme čtvrtého klučinu Mikuláše," vysvětloval dnes na Facebooku Jurečka, na sociálních sítích i vzhledem ke svému věku obvykle značně aktivní.

Jurečka: Slabí muži mají milenky, silní rodiny

Jurečka bydlí v Rokytnici u Přerova a jeho mottem je, že fungující rodina je největším štěstím. Sám sebe na Twitteru označuje za "manžela nejlepší ženy", před časem pak na svém blogu pro idnes.cz poznamenal: "Být dobrým otcem je mnohem větší životní úspěch než být dobrým manažerem – to dnes zvládne kdekdo." A přidal jednu štiplavou poznámku: "Slabí muži mají milenky, silní muži mají rodiny." Z tohoto pohledu je Jurečka se čtvrtým klukem v rodině opravdový silák.

Zároveň dodává: "S příchodem dětí začíná období, které ukáže, co v chlapovi je. Péče o děti, noční buzení, všudypřítomný pláč a vyčerpání obou partnerů. Dokázat naplno pomoci své ženě a najít si chvilku jen ´pro ní´, je pro mnoho mužů nezvladatelný úkol – nejsou na to připraveni. Zde se musí naplno ukázat hodnotový základ muže-otce a také jeho fyzické a psychické schopnosti." Manžele Jurečkovy nyní čekají další bezesné noci.

itartas ( 29. března 2014 12:00 )

Dobře se to poslouchá od mladého člověka, přeji mu, aby ho nic nesvedlo z cesty kterou kráčí!

banan25 ( 28. března 2014 21:37 )

Dobří tlustoši ...

franckajagrova ( 28. března 2014 19:43 )

Mám přesně 23 dětí !

franckajagrova ( 28. března 2014 19:42 )

 Slabí muži mají milenky, silní rodiny..a Michalové Suchánkové mají obojí !

popocatepetl ( 28. března 2014 19:24 )

Francko, kolik máte dětí? Ani jedno, že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa