Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dcera Grosse Natálka: V 11 letech už drží dietu! Hraje ve třech inscenacích

Autor: Kristýna Léblová - 
28. února 2014
11:45

Chodí teprve do páté třídy, ale už je z ní hvězda českého showbyznysu. Natálie Grossová (11) je muzikálová hvězda, která na sobě denně dře. Nyní drží se svou matkou Šárkou (44) přísnou dietu!

Stanislav Gross (44) umí přijít podivným způsobem k desítkám milionů a také ke kilům navíc. Podle Šárky Grossové má to druhé jejich dcera po tatínkovi…

Žádná čokoláda

„Já jí nenutím, ale ona chce, takže teď už opravdu dva měsíce neměla žádnou sladkost,“ prozradila Šárka, která zrovna studovala novou roli Natálky v připravovaném muzikálu Adam a Eva, kde mladá Grossová hraje anděla. Celá rodinka si prý velmi dopřává maximálně na dovolených, ale pak přijde tvrdý režim.

Podporují Standu

Vzhledem k nynějšímu nepříznivému zdravotnímu stavu pana Grosse celá rodina drží bezlepkovou dietu. „Snažíme se tátu podpořit. Navíc u bezlepkové diety se opravdu skvěle udržuje postava,“ chválí si Šárka, která na úspěchy své dcery se smíchem říká, že je hlavně pyšná taxikářka.

Škola především

Natálie Grossová momentálně studuje tři inscenace, což je pro školačku velmi náročné. „Chodí na jazykovku, máme samozřejmě individuální plán. Chodí k nám i učitel. Natálka to má se školou zatím na výbornou,“ svěřila Blesku Grossová.

Premiéra muzikálu Adam a Eva je plánovaná na 17. dubna v divadle Broadway, kde celá rodina Grossova samozřejmě nebude chybět.

Video Natálka Grossová na zkoušce Adam a Eva - Kristýna Léblová
Video se připravuje ...

Tatínek Gross: Vážná nemoc

Vyhublého a s téměř nehybnou pravou rukou, tak zachytil Blesk expremiéra Stanislava Grosse (44) v lednu. Podle expertů za tím může být i velmi vážná nemoc včetně nádoru či onemocnění mozku. Grossova manželka Šárka ale tvrdí, že její muž má pouze problémy s páteří a tím pádem i oslabenou pravou ruku. „Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím ale, že bude opět v pořádku,“ řekla Grossová. V každém případě Blesk zjistil, že i s nehybnou pravou rukou Gross řídí svůj VW Touareg jako »širón«.

Video Vážně nemocný Gross: Jaká je diagnóza? - Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Maminka Šárka: Z kantýny k bohatství

Bývalá učitelka mateřské školy Šárka Bobysudová (44) nastartovala svou kariéru jako kantýnská v Parlamentu, kde oslnila mladého poslance Stanislava Grosse. Ten se později stal ministrem a premiérem a i díky tomu ona vystoupala na žebříčku prodejců kosmetických a čistících prostředků Amway až na vrchol. Její blízké vztahy s Libuší Barkovou, která vedla nevěstinec, jejímu muži uškodilo. Naopak přátelství s hudebníkem a producentem Františkem Janečkem pomáhá jejich dcerám Natálii (11) a Denise (16) k muzikálové kariéře.

jarypadlo ( 1. března 2014 10:08 )

Asi se přihlásím do kantýny na praxi,když vidím jak úspěšné tam jsou baby/Grosska a Nečaska/,proč bych nemoh já?Najdu nějakou křišťálově čistou???

kov3 ( 28. února 2014 21:21 )

CT je CT, mamografia je mamografia....a na tvojej poslednej vete som sa tak nasmial, ze som skoro spadol zo stoličky...

jana999 ( 28. února 2014 17:12 )

nemá líst do bulváru at poděkuje své debilní matince

jana999 ( 28. února 2014 17:05 )

se divím, že jí neupíchly v Holyvodu

jana999 ( 28. února 2014 16:59 )

na protekčním frockovi, no když jí už v 11 budou blbnout hlavu s dietami, tak jednou bude pěkně tlustá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa