Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Janoušek pláchl z Česka! Po stopách Krejčíře?

Autor: Vera Renovica - 
25. února 2014
05:03

Už to budou dva roky, co v opilosti přejel ženu a od nehody ujel. Mezitím v Česku začali zatýkat kmotry. Blesk zjistil, že lobbista Roman Janoušek (45) minulý týden opustil republiku!

Za pokus o vraždu Janouškovi, kterého z odposlechů s pražským exprimátorem Pavlem Bémem (50) známe jako Mazánka, hrozí 18 let. Pas mu však nesebrali, i když o to státní zástupkyně žádala. I proto mohl být ve čtvrtek před čtvrtou odpolední viděn, jak s manželkou Simonou (37) a asi osmi kufry včetně golfové a tenisové výbavy letí z pražského Letiště Václava Havla směr Spojené Arabské Emiráty, konkrétně Dubaj.

Stejný let využila i »královna Pařížské«, podnikatelka s luxusním zbožím Tamara Kotvalová (50), která přiznala, že Janouška zná společensky. S přítelem Romanem Hajabáčem (37) letěla na dovolenou. „Pana Janouška jsme potkali náhodou, byli jsme na cestě do Thajska,“ potvrdil Blesku Hajabáč. V letadle byl také divadelník Karel Heřmánek (66) s manželkou Hanou (50), jejichž cesta končila podle informací Blesku na Palmových ostrovech v Dubaji.

Opálený »Mazánek«

A kam přesně mířil »Mazánek«? „Kdy nám to letí na ty Seychely?“ zaslechl jej svědek Blesku, jak se ptá manželky. Lze tedy předpokládat, že se právě teď sluní na nádherných ostrovech východně od Afriky.

A jelikož život má velký smysl pro humor, jde o lokalitu, kde se rok a půl úspěšně skrýval před zákonem nejznámější český mafián, Radovan Krejčíř (45).

Účastníci zájezdu s Janouškem Účastníci zájezdu s Janouškem | archiv Blesku

holcman ( 10. března 2014 10:56 )

Prapodivné ticho kolem Janouška je strhujícím způsobem podezřelé. Buď si vybral neplánovanou dovču nebo prostě zdrhnul za kopečky. Naši hlídací psi demokracie nic, a ti "co mají chránit", mlčí taky. Nejel kmotr Janoušek nakonec dělat charitu někam na Krym?

1917 ( 7. března 2014 20:36 )

Jak vidět samí slušní a mírumilovní lidé.Úplně by se rozdali. Chudý herec Heřmánek neměl ani peníze na provoz divadla v K,Varech a proto ho museli dotovat ,chudáka malého, dotací 50 milionů.To pro začátek ,další dotace následovaly. Proto chudák nemůže ani na dovolenou na Macháč a tak jede jen do Dubaje.A sebrat Janouškovi pas jen opoměli. To se stává. A tak je to i s řidičákem. Jen obyčejnému buranovi ho seberou už druhý den.Jdu blejt velebnosti.

ivoadler ( 7. března 2014 11:57 )

Kdepak, vlivný lidi se v Česku nezavírají. Ani pas se jim nesebere. Omezovalo by to jejich lidská práva.

pepen ( 7. března 2014 07:51 )

Soudy v Čechách ????My jsme opravdu džungle Evropy -jak o nás píší okolní země!!!Neslyšel jsem od roku 1990-kdy tu začali rádoby podnikatele/tuneláři/ rozkrádat Českou republiku!!!Nikoho neodsoudili jen pár blbečků nepodstatný!!!!Soudy a obhájci v této zemi jsou k ničemu!!!Podplatitelný!!pro stát nedělají nic- hledají díry v zákonech !!!Nahrávají zlodějům-hlavně ať se obohatí šmejdi!!!!Češi bohužel nejhnusnější zlodějský národ!!!!!Omlouvám se těm slušným!!!!Pokud národ nepůjde do ulic -nezmění se tu nic!!!!Oni tuto zemi rozkradou až do základu!!!Politici ty jdou příkladem těm zlodějům!!!!!

ninka64 ( 6. března 2014 17:15 )

No to je běžná práce našich soudů, nechat grázly pláchnout, kdo se má v těch jejich zlodějinách hrabat. Žijeme v gaunerském zřízení, je to hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa