Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ministr vnitra Chovanec byl na plastice: Bývalému cvalíkovi uřízli kus břicha!

Autor: shp, zb - 
21. února 2014
10:41

Býval to pořádný cvalík, ale se svou nadměrnou obezitou se rozhodl zatočit! Ministr vnitra Milan Chovanec (43, ČSSD) podstoupil abdominoplastiku břicha poté, co zhubl úctyhodných 75 kg. Při zákroku mu byla odstraněna nadbytečná kůže a z ministra již není buřtík, ale chlap jako lusk!

Ještě dva a půl roku zpátky vážil Chovanec jako plzeňský hejtman děsivých 180 kg a na všechny kolem vystrkoval svůj objemný pupek. Dnes je však muž k nepoznání!

Chovancovi po znatelném zhubnutí zůstala na břichu přebytečná kůže. Ta mu nejenže překážela, ale mohla způsobit i vážné zdravotní komplikace. „V pase mám o 60 cm méně. I když usilovně cvičím a dělám denně 700 sedů – lehů, kůže na břiše zpevnit nejde. Navíc hrozí kožní problémy a mohla by se rozvinout i kýla,“ vysvětlil Chovanec, co ho k operaci vedlo.

Už příští úterý chce být zpátky v úřadu. Snad se mu jizvy brzy zahojí. „Čtyři týdny budu nosit kolem břicha stahovací pás a pak už napořád budu muset každý den cvičit,“ dodal ministr.

tenzmrtodvedle ( 20. března 2014 18:10 )

Babis ho odstavil od koryta a po dvou tejdnech se tu ukazuje jak v reklame na Slim Fast. To je ale pacholek,meli mu tu extra kuzi omotat kolem hlavy a zasnerovat.

franckajagrova ( 21. února 2014 13:39 )

On přiznal,že mu manželka zavírala lednici na zámek ale stejně vždycky musel sežrat třeba celou kostku másla naráz !

franckajagrova ( 21. února 2014 13:36 )

Sice zhubnul ale z ksichtu mu zmizel úsměv a zestárnul o 10 let ! Plus má vytahanou kůži i na krku...60 cm v pase je na zhubnutí 75 kg nějak málo..já jsem zhubla nějakých 15 cm v pase asi i bez zhubnutí na váze..tak tlustý člověk už asi nemůže zhubnout více..shodil dost,ale spíš vodu,tuk mu zůstal ! Má mít svaly a minimum tuku..není ženská,aby to bylo naopak !

franckajagrova ( 21. února 2014 13:29 )

Frajer je ten co se na tolik kilo nikdy nevyžere ! On sám přiznal,že se prostě vyžral,neztloustnul kvůli nemoci...

zkzkz ( 21. února 2014 13:26 )

A ještě legálně dostudovat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa