Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Topolánek po operaci: Oběd se šéfem ODS Fialou. Odchod Pospíšila prý straně pomůže

Mirek Topolánek se po zranění z hokeje sešel se současným lídrem ODS Fialou
Mirek Topolánek se po zranění z hokeje sešel se současným lídrem ODS Fialou  (Autor: Archiv Blesku, Twitter)
Autor: simao - 
6. února 2014
19:33

Mirek Topolánek má po nedávné operaci opět důvod k úsměvu. Na hokeji si sice ošklivě poranil, ale bolest je už patrně pryč a se zalepeným prstem se mohl bývalý premiér sejít se současným šéfem ODS Petrem Fialou. Ten se rozhodl navštívit své stranické předchůdce. Topolánek byl na řadě jako poslední.

Mirek Topolánek je tvrďák, po zranění z hokeje je již opět fit. Kvůli poraněnému prstu však musel na konci ledna dokonce na operaci - do nemocnice v pražském Motole, uvedly novinky.cz.

Nyní se však "Topolovi" vrátil úsměv na tvář - při schůzce se současným šéfem ODS Petrem Fialou. Ten před časem vyhlásil, že se chce sejít se všemi svými předchůdci, aby od nich načerpal poznatky a mírnil vášně. O občanských demokratech je totiž známo, že se svými expředsedy zrovna v dobrém nevychází. Je to případ Václava Klause i Petra Nečase, se kterými se Fiala sešel dříve. A obě schůzky si pochvaloval.

Častého kritika dění v ODS Mirka Topolánka si Fiala (kvůli expředsedově zranění?) nechal na dnešek. Oběd se protáhl na dvě hodiny a Fiala ho okomentoval na Twitteru: "Mirek Topolánek vedl ODS v opozici, jeho zkušenosti jsou užitečné."

Topolánek o Pospíšilovi: Uměle vyrobená celebrita

Opoziční síla současné ODS však není kdo ví jak závratná. Ve sněmovně má strana po odchodu jedné ze svých nejúspěšnějších tváří předčasných voleb Jiřího Pospíšila jen 15 poslanců. "Odchod Pospíšila, pokud by byl doprovázen odchodem jemu podobných, může ODS jenom pomoci a může naopak v ODS udržet slušné, ne tak mediálně profláknuté a uměle vyrobené celebrity, ale pracovité a perspektivní lidi," okomentoval však Topolánek Pospíšilův odchod pro ČT.

Exministr spravedlnosti Topolánkovy vlády Pospíšil přitom z ODS vystoupil poté, co neuspěl na stranickém kongresu v olomouckém hotelu Clarion a nedostal se do užšího vedení strany. Spekuluje se o jeho přestupu do TOP 09, za kterou by mohl kandidovat již v blížících se volbách do Evropského parlamentu.

lalia ( 7. února 2014 10:41 )

No,od Topola a Nečase se toho naučí.Nedej bože,aby pokračoval v jejich šlépějích.Stejně nemohu pochopit,že tak chytrý,studovaný člověk vlezl do takov hrůzné strany a ještě ji chce šéfovat Po ODS nezůstalo vůbec nic pěkného.Co s tím nadělá ?

vizard ( 7. února 2014 05:39 )

Pospíšil je haj.zl a zkorumpovaný šmejd, drží se politiky zuby nehty, protože si jinak jinde neškrtne!!!! Topolánek, Nečas, Klaus další modrá verbeš zlodějská. A Fiala to nezachrání. Ať jdou konečně makat do soukromého sektoru, pořád tahají peníze od daňových poplatníků. Doufám, že se už příště nedostanou do PS a tato zlodějská zkorumpovaná pakáž, konečně zanikne. Za každou zlodějinou v této zemi stojí ODSák!!!!!!

ninka64 ( 6. února 2014 23:58 )

ninka64 ( 6. února 2014 23:56 )

Je dobře že ODS zase oslovuje bývalé "kádry" své strany, protože to zajistí zase další úbytek hlasů pro tuto stranu. Jen více těchto hřebů do rakve ODS.

moiaza ( 6. února 2014 23:50 )

Jako komentář k tomuto článku a fotografii postačí jediné slovo. "Grázlové"!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa