Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Moderátor Kraus kope do pučistů: Tejc je usvědčený lhář, měl by zmizet!

Sobotka a Jeroným Tejc se opět baví se Sněmovně. Moderátor Kraus (vlevo) však připomíná, že Tejc je lhář
Sobotka a Jeroným Tejc se opět baví se Sněmovně. Moderátor Kraus (vlevo) však připomíná, že Tejc je lhář  (Autor: Foto Blesk - Roman Souček, ČTK)
Autor: simao - 
24. ledna 2014
19:00

Jmenování Sobotkovy vlády se kvapem blíží, neúspěšných pučistů z ČSSD Tejce, Haška a Škromacha se to však netýká. Na ministerské posty přitom kdysi myslet mohli. Jenže chtěli víc... Po lánské schůzce však skončili mimo hru. Moderátor Jan Kraus na ně však nezapomněl. A přes Jeronýma Tejce, podle Krause usvědčeného lháře, se do nich navezl. Pučistům nelze věřit a měli by z politiky zmizet úplně.

ČSSD je opět na první pohled vcelku jednotná - stojí za svým šéfem a novým premiérem Bohuslavem Sobotkou. I když se objevily zvěsti, že ne všichni "oranžoví" poslanci byli spokojeni s koaliční smlouvou, kterou Sobotka dojednal. Podepsali ji však do jednoho.

Michal Hašek, Jeroným Tejc a Zdeněk Škromach si nyní po zpackaném puči raději všímají svého. Hašek je hejtmanem a běží mu lhůta 6 měsíců na rozhodnutí, zda zůstane v čele Jihomoravského kraje nebo poslancem. Škromach se odsunul do ústraní, jen Jeronýma Tejce opět začalo být všude plno. A to kvůli schvalování novely služebního zákona, ke které se vyjadřoval jako předseda ústavně-právního výboru sněmovny.

Tejc se dokonce v ČT objevil po Sobotkově boku a jejich společnou tiskovku provázely úsměvy, i když poněkud nesmělé. Jako by se na puč a prozrazenou schůzku "zrádců z ČSSD" s prezidentem Zemanem pozapomnělo...

Jan Kraus zaútočil na pučisty

Jenže právě loňský dramatický puč vzpomněl na svých stránkách moderátor Jan Kraus. Tejc je pro něj nadále jedním z "veřejně usvědčených lhářů". "Neměl by tedy v ČT vysvětlovat pokud možno vůbec nic, stejně jako kolega lhář Hašek a kolega lhář Škromach. Jejich vysvětlením stejně nelze věřit, protože jim od jisté doby nelze věřit nic," napsal Jan Kraus.

A dodal, že by zmiňovaná trojka neměla nic vysvětlovat v televizi, parlamentu, ve vysoké stranické funkci, ani ve vysoké politice. "Ať si jsou řadovými členy ČSSD, té strany, které lháři nevadí. Tu ať si pak volí ti, co jim také lháři nevadí," zaútočil ostře Kraus.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sovca ( 25. ledna 2014 03:24 )

jahodove_ticho ( 24. ledna 2014 22:21 )

Neblázněte, pozapomenutých afér je, že o tom můžou vycházet noviny! Co třeba takový bratři Helbigové? Nebo pomalu ututlaná kauza Janoušek? Čas běží, prachy taky, a lidi rádi zapomenou.

tochadda ( 24. ledna 2014 21:31 )

Jak se Kraus někde začne vyjadřovat, měli by ho prohodit oknem, když už ne s ním vyrazit dveře.Jeho "pořadům" se pečlivě vyhýbám,jeho jednostranné nenávistné kydy jen nasírají diváky.

lynx ( 24. ledna 2014 20:46 )

Přejvapivě mám s Krausem shodný názor. Jen kdyby tak více zapátral ve své paměti. Pak by našel v řadách socanů těch lhářů daleko více. Včetně několika jejich bývalých i současných předsedů (viz. např. vysvětlování jejich majetkových poměrů).

joz447 ( 24. ledna 2014 20:27 )

Ten darmošlap Kraus se stará o to ,po čím je mu hov....na ty jeho přiblblé pořady se nedá vůbec dívat a taky nechce zmizet blbeček!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa