Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Je třeba vyházet ku*vy, vzkazuje ODS po kongresu Macek

Miroslav Macek současnému vedení ODS svérázně vzkázal: Problém je v lidech, vyhoďte ku*vy!
Miroslav Macek současnému vedení ODS svérázně vzkázal: Problém je v lidech, vyhoďte ku*vy!  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák, Pavel Ryšlink)
Autor: simao - 
22. ledna 2014
12:02

ODS má nové vedení, ale k záchraně stále ještě daleko. Tandem Fiala - Zahradil věří v lepší zítřky, bývalý místopředseda ODS i vlády Miroslav Macek však zůstává obezřetnější. A svérázně straně doporučuje: Je třeba vyházet ku*vy!

O novém vedení rozhodl víkendový kongres ODS v olomouckém hotelu Clarion. Předsedou se stal Petr Fiala, prvním místopředsedou europoslanec Jan Zahradil, řadovými místopředsedy pak možná trochu nečekaně Martin Kupka, Evžen Tošenovský a Martin Novotný. Novější tváře se čekaly, především Jiří Pospíšil i Miroslava Němcová ale značně ostrouhali.

Právě slova jednoho z vítězů sjezdu, olomouckého primátora a poslance Novotného, zaujala přitom glosátora a expolitika Miroslava Macka. "ODS si v první řadě musí přiznat, že její dlouhodobá vize v posledním čtvrtstoletí, o transformaci české společnosti, o podpoře podnikání a boj proti komunismu, je sice hodnotově stále platná, ale je to tak trochu jako s módou: modely, které navrhovala Coco Chanel ve dvacátých letech minulého století, jsou pořád ještě krásné, ale chodit se v nich už nedá,“ nechal se po svém zvolení v rozhovoru pro Právo slyšet Novotný, mimochodem bývalý asistent Ivana Langera, který se však se svým guru rozešel ve zlém. Macek si však o současné podobě ODS myslí své.

Macek: Problém je v lidech, nikoli modelech

Macek kritizuje dění v ODS delší dobu. Problém podle něj však není v "nepadnoucích modelech", ale v některých členech strany. "Dovolím si podotknout: v modelech z dvacátých let minulého století (i těch pánských) se dá chodit docela dobře, jen by jejich případní nositelé nesměli tak aparátnicky mentálně i fyzicky ztloustnout…," uvedl bývalý místopředseda ODS na svém blogu Viditelný Macek. 

A aby bylo jasno, dodal bývalý místopředseda strany i československé vlády premiéra Jana Stráského, svérázně: "Problém ODS není v programu, ale v lidech. Stále totiž platí naučení zkušené majitelky bordelu: Jsou-li zákazníci nespokojeni, netřeba šoupat postelemi, je třeba vyházet kurvy…" Koho má však konkrétně na mysli, to Macek ve své glose nezmínil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

krupan10 ( 31. ledna 2014 07:32 )

na počátku stál také Havel, prolhanej chrchloun

krupan10 ( 31. ledna 2014 07:30 )

přesně

itartas ( 23. ledna 2014 17:01 )

...jo vyházet a tebou bych začala!

ninka64 ( 23. ledna 2014 02:03 )

http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_absurdarium.aspx?f=WAG50ad7e_Petr_Thatcher_Fiala.htm

osinek ( 22. ledna 2014 20:32 )

Odéesáci Šnajdr, Tluchoř ,kteří se nechali uplatit Nečasem a Kalouskem lukrativními trafikami ve státních firmách, nyní požadují odškodnění za vyšetřovací vazbu (něco přes měsíc) ve výši 5 milionů korun. Přitom ti šmejdi Šnajdr a Tluchoř spolu s dalšími odéesáky ve Správní Radě Všeobecné zdravotní pojišťovny (Šnajdr byl předsedou Správní rady VZP a Tluchoř jejím členem) "tunelovali" VZP spolu s firmou IZIP ovládanou několika odéesáky, včetně tchána Tluchoře exministra zdravotnictví odéesáka Rubáše!! Tito darebáci způsobili VZP škodu přesahující 1 miliardu korun!!! Macek má právdu. ODS potopili gauneři (nebo slovy Macka ku-vy) jako Tluchoř a Šnajdr!!! Nebylo by nejlepší zakázat mafiánskou ODS? Vždyť někteří modří bolševici z ODS jsou podstatně horší než komouši Šmejdi Šnajdr a Tluchoř "dojili" VZP ve velkém stylu a ještě mají tu drzost žádat odškodnění za vyšetřovací vazbu! Na odéesáckou verbež jako Šnajdr a Tluchoř by asi platili komouši. Ti by je pěkně srovnali! Za ty zlodějiny by komouši poslali Tluchoře a Šnajdra za mříže!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa