Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek se zastal Klause: Největší předlistopadové zlo je Babiš

Když se u nás chlapi poperou: Mirek Topolánek se opět pustil do Andreje Babiše, který si nechává narůst drsný vous
Když se u nás chlapi poperou: Mirek Topolánek se opět pustil do Andreje Babiše, který si nechává narůst drsný vous  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao - 
7. ledna 2014
09:02

Mají na sebe spadeno již delší dobu. Andrej Babiš a Mirek Topolánek jsou opět ve křížku. "Topol" tentokrát přispěchal na pomoc exprezidentu Klausovi, kterého Babiš zkritizoval za jeho novoroční projev. A za "největší předlistopadové zlo" označil Andreje Babiše.

Spor o "největší předlistopadové zlo" pokračuje. Tentokrát si přisadil expremiér Mirek Topolánek. Reagoval tak na kritiku, kterou miliardář a šéf ANO Babiš vyslal směrem k Václavu Klausovi.

Klaus se v novoročním projevu opět nevyvaroval kritiky nových hnutí typu ANO a Úsvit přímé demokracie a současné dění v Česku označil za "zahnívání". Přesto podle něj na to nejsme tak špatně, jako před sametovou revolucí.

Babiš však na Klausův projev zareagoval ostře. "Největší polistopadové zlo by mělo poprosit český národ o odpuštění za to zlo, co tady vykonalo za 24 let své politiky," vzkázal Babiš Klausovi přes Parlamentní listy. Přestřelka tím však neskončila.

Topol: Babiš Klausovi nesahá ani po kotníky

Jako statečný ochránce přispěchal Klausovi na pomoc "chlap s gulema", rázný Topolánek. "O Babišovi platí, že této mety dosáhl již před listopadem. To, že lidi s charakterem a morálkou jako on jsou znovu u moci, neznamená, že mají jako staronoví vítězové nějaké právo hodnotit své předchůdce, kterým nesahají ani po kotníky," řekl Topolánek Parlamentním listům. Šéf ANO reagoval tím, že by měl "Topol" vyjít ven s pravdou a přiznat, kde vzal na majetek, který vlastní. Třeba na toskánskou vilu nad zálivem Monte Argentario, kde s Topolánkem pobýval třeba i lobbista Marek Dalík.

Střety Babiše a Topolánka však nejsou nic nového. Před volbami Topolánek třeba tvrdil, že Babiš je "lhář a podvodník".

abvydavatelstvi ( 28. ledna 2014 23:55 )

abvydavatelstvi ( 28. ledna 2014 23:52 )

Jak si občan může vážit politika, který se prochází se ztoporenym ocasem po Berlusconiho zahradě a nechá se vyfotit..... Já když si na tu fotku vzpomenu tak mi je do smíchu ..... a takový exhibicionista chce někomu kázat ..... dobytek jeden... byl ženatý a jezdil se pelesit jinde .... to je charakter... o rozkradeni státu ani nemluvím... Ten Babisovi nesaha ani po podrazky od bot .....

marmat ( 7. ledna 2014 19:01 )

JETO NÁDHERA vidět tolik potrefených , kteří se budou muset koukat chca-nechca na člověka, kterého nenávidí tak, že je to dostává do nejubožejší,otevřené a totálně nezvládnuté HYSTERIE... Paní Němcová mohla mít nadále docela obecný respekt, kdyby tyto emoce zvládla... Pan Kalousek se třese úplně vzteky,když musí o svém "nástupci" mluvit a když není vůbec žádná řeč o panu Babišovi, tak jí tam vzpupným hlasem zavede... TO MUSÍ BÝT NIČIVÉ SNY A VIZE !

ho.no ( 7. ledna 2014 12:40 )

A zase si dáváme naději,že to za nás Babiš vyřeší...Nevyřeší,to se budeme ještě divit.Vyřešit si to musíme sami tím,že budeme makat,makat a zase makat.Ale to mi Češi neumíme a hlavně se nám nechce.Takže velice brzy budeme zase pro změnu nadávat na Babiše , místo na sebe.

francjosef ( 7. ledna 2014 12:37 )

Babiš je jednička,fandíme mu,ta holota předešlá má strach a vystrkuje bláboliÿ.Nemá to chybu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa