Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babišův makající poslanec Komárek: Uff, to byla dřina! Vrátil se s přítelkyní z dovolené

Autor: simao - 
10. prosince 2013
14:53

"Nejsme jako politici. makáme." Pod tímto heslem se před volbami prezentoval Martin Komárek (ANO), jenže krátce po zvolení poslancem aby si tohle heslo přepsal. Namísto důležitého hlasování o státním rozpočtu a vůbec prvních zasedání nové Sněmovny si odcestoval na dovolenou do Španělska. Omlouval se, že již měl cestu naplánovanou a zaplacenou, jenže přesto sklidil posměch.

Když přítelkyně Martina Komárka Petra Cenci umístila na Facebook foto z dovolené ve Španělku, bylo z toho rázem pozdvižení. "Co víc si člověk může přát - s uživatelem Martin Komárek v Centro Malaga," tak vypadal její komentář s fotkou, kde si s rozverným úsměvem užívala španělského vína. Inu, je to dřina, musel si říct nově zvolený poslanec Komárek. Svou absenci ve Sněmovně přitom omlouval slovy: "Je to soukromý prodloužený víkend, který jsem si objednal dříve, než byla svolána schůze k rozpočtu."

Z letiště odjeli alfou

U šéfa poslanců ANO Faltýnka se prý Komárek řádně omluvil. Přesto byl předseda hnutí Andrej Babiš nespokojený a Komárka na dálku pokáral. Dovolená v tuhle dobu mu přišla nešťastná. Uslyšel Komárek kritiku i po svém návratu? Na Letiště Václava Havla dorazil v pondělí večer, jak informuje tyden.cz. Po prodlouženém víkendu se on i Petra spokojeně usmívali a odjeli Alfou Romeo.

Řádně odpočatí? Komárek tvrdil, že nikoli. "Chtěl jsem si poprvé od začátku kampaně odpočinout, ale nepodařilo se. Mám s sebou rozpočtovou kapitolu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, kterou analyzuji, abych to mohl v úterý či ve středu projednat ve volebním výboru," napsal Komárek Týdnu. Faltýnek k tomu dodal, že Komárek vyvázne bez postihu. Ale měl by sloužit jako odstrašující případ pro ostatní poslance, "aby tyto věci s předstihem řešili a případně takové záležitosti zrušili," napsaly novinky.cz.

andreslawicky ( 11. prosince 2013 14:33 )

Vždyť je to jedna tato nová slepená vláda vydrží maximálně do jara .První kdo to brzy zašlápne budou lidivci a potom pár přeběhlíků z ANO si udělá novou stranu NE-2014 a pravice to opět v klidu povede stačí jen počkat a spočítat v klidu hlasy.Když bude moc Sobotka otravovat tak žádná vláda nebude a hlavně když ožralá hlava z hrdu si dělá co chce

strnad86 ( 11. prosince 2013 12:53 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

rumovapalice ( 11. prosince 2013 06:49 )

však se stydí i on za ty zvratky kterýma se živil v MfD

llenourek ( 10. prosince 2013 20:50 )

Pan Komárek je naprostá trapná nula, ty jeho kecy, na ty mu rozumný člověk neskočí, jeho otec se musí za něho stydět!!!

hyundaista ( 10. prosince 2013 20:29 )

Když voliči žerou kydy pohrobkům vrahů a zlodějů komunistům,tak proč ne ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa