Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Klaus se při výročí 17. listopadu nenechal urážet: Ještě jednou a dám vám pěstí!

Autor: shp - 
17. listopadu 2013
12:50

Václav Klaus, někdejší hlava českého státu, je pořádný drsňák, který si nenechá kydat hnůj na hlavu. Když dorazil na pražskou Národní třídu uctít památku obětí 17. listopadu, začal ho rozvášněný muž osočovat z toho, že rozkrádal stát. Klaus se naštval, k muži přistoupil a do očí mu řekl: „Ještě jednou a dám vám pěstí!“

Možná se nezdá, ale exprezident Václav Klaus si rozhodně nenechá žádné urážky dlouho líbit. Přesvědčili se o tom všichni, kteří se dnes vydali na pražskou Národní třídu. Česká politická elita se tam sešla k uctění událostí 17. listopadu, které vedly k pádu komunistického režimu.

Václav Klaus se nejdříve sešel s Petrem Nečasem v kavárně Slavia, odkud se spolu vydali na Národní třídu k památníku. Tam ale jeden drzý muž začal na exprezidenta křičet: „To je ten profesor, který rozkradl stát!“ A jednou mu to nestačilo, svůj výrok hlasitě několikrát opakoval.

Ještě jednou a dám vám pěstí!

To ale Klause rozzuřilo doběla, a tak k muži přistoupil a s drsným výrazem ve tváři mu řekl: „Řekněte to ještě jednou a dám vám pěstí!“ Ještě, že měl Klaus s sebou svou ochranku, která ho od rázného zákroku na hulváta odradila. Na exprezidenta poté pískali další lidé, kteří ho u památníku neviděli rádi.

Máte video z incidentu? Zašlete nám ho na tip@blesk.cz !!!

Nit nezůstala suchá ani na Nečasovi

Urážky schytal i někdejší premiér Petr Nečas, na kterého jiný muž hulákal: „Ty jsi ten, který platil 300 tisíc měsíčně, aby sis zam***l!“ Nečas se zachoval jako typický sklíčený podpantoflák a poznámku nechal se sklopenou hlavou bez reakce.

zabibol ( 21. listopadu 2013 08:45 )

Komunisti-odpad všech odpadů.

va45 ( 19. listopadu 2013 00:30 )

Kdyby ze sebe nedělali pořát ty důležitý pro tento stát a šli tam jako soukromé osoby tak nemají maléry.Musejí za každou cenu i už tak nasraný lidi provokovat.Vždyť o ně už nikdo nestojí,tak se mají i tak chovat.A Nečasovi se divím,že tam vůbec lezl s Klausem.Bývalý svazák Nečas.

japos22 ( 18. listopadu 2013 17:30 )

Nějak rychle proroku zapomínáš, co jsi prorokoval - zkus to zopakovat

petrusaa ( 18. listopadu 2013 16:27 )

Stali jsme se 17. listopadu 2013 terčem hrubé agrese Není tak veliký problém si otestovat úlohu medií v tomto režimu. Kdyby všichni, kteří se na dezinformování lidí podílejí, měli k dispozici finanční prostředky jen ve výši, jako má chudá čtvrtina národa, začali by si vážit života, lidí a chovali by se lidsky. K památníku na Národní třídě jsme položili věnec se stuhami se jmény desítky iniciativ a hnutí, které se hlásily k nápisu na věnci. Snaha zakrýt nápis ,"Obětem režimu po roce 1989" byla až dojemná a KDU-ČSL se pokusila svou kyticí zakrýt věnec iniciativ a hnutí celý. V případě, že seřadíme informace o chudé části obyvatel republiky a pravděpodobný vývoj jejich kupní síly, vkrádá se myšlenka o vyhlazovacím táboře. Naše poznatky ze včerejška, a to z reakcí té jedné skupiny ,,lidí" ( nápis 1/4 rohlíku seniorům na den v otázce valorizace penzí vyprovokoval u řady pánů agresi na hranici fyzického útoku, pomineme-li hrubé a vulgární urážky), dávají oprávněné obavy, že takový stav i bez ostnatých drátů není nereálný. za inicitivu Ne základnám, Eva Novotná, mluvčí - See more at: http://www.blisty.cz/art/71061.html#sthash.pKyiRV0Q.dpuf

abvydavatelstvi ( 18. listopadu 2013 16:11 )

Itras... už dávno víme že jsi z rodiny .... tak nehraj divadylko.... Nečas si nemůže vážit ani sám sebe... natož aby si ho vážil někdo druhy.... Největší podrazak dokáže vyměnit slušnou rodinu a děti za odpornou třikrát rozvedenou karieristku.... oba jsou odporní a národ je nenávidí....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa