Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Livia Klausová slavila 70: Víme, co dostala od manžela Václava!

Autor: poe - 
11. listopadu 2013
05:41

Kulaté 70. narozeniny oslavila včera manželka exprezidenta Václava Klause (72) Livia. Žádná velká oslava se ale nekonala. Jak tento sváteční den strávila? Fotografům Blesku se to podařilo exkluzivně zachytit.

Manželé Klausovi se jen, zřejmě kvůli květině a sladké bonboniéře, vydali na chvíli do ulic Prahy a pak si zašli na oběd. Ta pravá – velká oslava spojená možná i s přípitkem na budoucí paní velvyslankyni se prý totiž teprve chystá...

Klausová se totiž zanedlouho vydá na východ - jako nová česká velvyslankyně na Slovensko. Podle zdrojů z ministerstva se plat Klausové i s nezdanitelnými náhradami může pohybovat až kolem 6 tisíc euro, což je 150 tisíc korun měsíčně. Bývalá první dáma bude mít v Bratislavě k dispozici i rezidenci. A to už je pořádný důvod k oslavě!

ccir ( 11. listopadu 2013 22:28 )

Inak aj v Česku sa píše Slovenky a nie Slovačky!!! Tú Tvoju politiku sťahovania a vyháňania tenkrát riadili opäť len Česi!!! Tak sa poďakuj len doma za takú českú politiku čo vtedy Česi viedli. Opäť sa to obrátilo len a len proti Čechom. Podľa teba by aj Čechov z celého sveta potom mali hnať domov, že? Tej nenávisti je v tebe až až!!! Nikto nemôže zato aká politika sa už celé desaťročia vedie v Česku, prečo je na tom dnes Česko tak zle, neviň zato iných! Tvoja národnosť vo svete tiež nie je nejako blahorečená, skôr naopak!!! Koho ste si vybrali do zahraničnej politiky na Slovensku aký bude mať plat, je zasa len český problém, nám je to jedno!!! Nám tu z toho určite práskať žily nebudú... To si buď istý, môžeš nato zobrať jed alebo kukuričný šrot, máš to za jedno!!! Tak sa zobuď, hlavne ži a nechaj žiť!!! Na teba a tvoje výšplechy tu tiež nie je nikto zvedavý, ukazuješ s nimi len svoju nízkosť!!!

ccir ( 11. listopadu 2013 22:11 )

Kto vie ako budeš vyzerať v jej rokoch ty a či sa vôbec toľko rokov aj dožiješ! Tak ako ty nemôžeš za svoju národnosť, tak nemôže ani ona!!! Za tú veľvyslankyňu ste si ju vybrali predsa v Česku!!! Kto vám zato môže koho ste si vybrali za veľvyslankyňu na Slovensku? Je to len a len obraz Česka, českej zahraničnej ale aj tuzemskej politiky. Pokiaľ v Česku bola na scéne Madelaine Albright(Korbelová) jej výzor a národnosť neriešil v Česku nikto, že?

wimr ( 11. listopadu 2013 17:07 )

jeho na Bory a tebe do Světlý ty stará šlabko

jarypadlo ( 11. listopadu 2013 16:00 )

A cože to dostala od kikiny?Nový a větší vi.brátor když sám si užíval mladých hoch.ů?To za tu trpělivost,teď mu ještě bude dělat svou imunitou ochranku nebo nasazovat ochranu při showstání?

oltec ( 11. listopadu 2013 13:20 )

a co Karel to není k smíchu vždyť je ještě starší

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa