Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

NÁZOR: Rychlé šípy Bohuslava Sobotky na oranžovém Titaniku!

Michal Hašek je ze hry venku, kapitán Sobotka tak řídí oranžový Titanic sám
Michal Hašek je ze hry venku, kapitán Sobotka tak řídí oranžový Titanic sám  (Autor: Koláž Blesku)
Autor: Aleš Půček - 
10. listopadu 2013
19:00

Takřka rituální obětování neschopných pučistů Haška a spol. je dokončeno. ČSSD má nový vyjednávací tým, ve kterém je zpátky její šéf. A z pučistů Haška a spol. jsou už jen "prachobyčejní" poslanci. Bohuslav Sobotka by však jásat neměl. ČSSD se totiž ocitla na nejlepší cestě následovat modrý Titanik ODS na cestě do temných hlubin!

Sobotkova současná relativně silná pozice uvnitř ČSSD není výsledkem voleb, ale neschopnosti stranických oponentů. A na tom ani místopředsedové navolení podle jeho gusta nic nezmění.

ČSSD bude následovat cestu modrých ptáků z Titaniku ODS. Do hlubin

To, že se pučisté Hašek, Tejc či Škromach stáhli momentálně do pozadí, neznamená, že za zády „Rychlých šípů Mirka Dušína“ Sobotky žádné „Bratrstvo Zemanovy pracky“ neexistuje.

Naopak. ČSSD je vnitřně rozdělená strana a dočasná kapitulace Sobotkových rivalů na tom nic nemění. Čeká se na první chybu předsedy a na vyzyvatele neposkvrněného lánským pučem. Otázka nezní, zda se tak stane, ale kdy k tomu dojde.

ČSSD se tím nebezpečně začíná blížit posttopolánkovské ODS. Slabý předseda, jehož mandát neplyne z vlastních schopností, ale z neschopnosti jeho okolí. A jak strana modrého ptáka dopadla ve volbách, ví všichni.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ddiabolka ( 11. listopadu 2013 10:07 )

A už je to tady.Za necelou půlhodinu po napsání předešlého příspěvku se na první str.internet.portálu objevil čl.KALOUSKA,že revize církevních restitucí by byla NEMRAVNÁ.Jsme národ hlupáků a nebo si to do nekonečna necháme líbit? A kde jsou po volbách zalezlí komunisté?

ddiabolka ( 11. listopadu 2013 09:19 )

Zahraji si na PROGNOSTIKA.Tak např.ČSSD ustoupí od revize CÍRKEVNÍCH RESTITUCÍ a zdůvodní to,že bohužel už je schválen zákon.Na to,že Kalousek zařídil jeho schválení spolu s dalším což celý národ NECHTĚL za přispění uplacených 3 poslanců jaksi Sobotkovci a Dientsbierovci zapomenou.To jen pro připomenutí blbým prosobotkovým demonstrantům z ČSSD a TOP 09.Poslední šance něco napravit padly a tak děj se vůle boží.Národ zase na vše doplatí.

zadnice ( 11. listopadu 2013 09:11 )

Jidášové spolu se Zemanem jistě už "pracují" na zničení ČSSD!!! Hašek touží spolu s Tejcem po moci, Škromachovi stačí MPSV.

krupan10 ( 11. listopadu 2013 09:05 )

Dienstbierovsko Sobotkovská klika je jedna parta s gaunerem Kalouskem. Mimořádně slizcí lidi.

krupan10 ( 11. listopadu 2013 09:03 )

tak to jsi jeden z mála, kdo to pochopil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa