Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajný mejdan s kmotrem! Hrdlička i Dalibor "Hurikán" Janda slavili v centru Prahy

Autor: poe - 
9. listopadu 2013
14:20

Kmotří slet? V centru Prahy bylo v noci ze čtvrtka na pátek opět živo. V jedné z luxusnějších restaurací si totiž dali dostaveníčko lidé spojovaní s bývalou šedou eminencí ODS Tomášem Hrdličkou (45). Na mejdan, o kterém neměl nikdo vědět, dorazil dokonce i sám obávaný vlivný kmotr.

Do luxusní restaurace v centru Prahy začali politici a expolitici ODS přicházet, sotva se město zahalilo do tmy. Dorazil například někdejší starosta desítky za ODS Milan Richter, někdejší zastupitelé za ODS Gabriela Kloudová a Ivan Vinš...

Co spolu tito odpůrci současného předsedy pražské ODS Bohuslava Svobody kuli? Není tajemstvím, že pražská ODS se chystá na střet ohledně volby nového regionálního vedení. Volební sněm byl svolán na 21. listopadu, koncem listopadu současné regionální radě končí mandát.

Hrdlička, vlivný hráč, kterého ODS před časem ze svých řad vyloučila, odmítá, že by se řešila politika. „Kamarád měl čtyřicátiny. Zastavil jsem se tam asi na třicet minut,“ napsal v reakci na dotaz Blesku. Kdo byl oslavencem, ale odmítl prozradit: „Jméno vám nic neřekne, neznáte ho. Absolutně mimo politiku.“ Opravdu? Pochybnosti zůstávají…

krupan10 ( 15. října 2014 13:39 )

no nevím, asi se už toho nedožiju, aby na tyhle grázly došlo........

krupan10 ( 15. října 2014 13:38 )

tak nějak

ivoadler ( 9. listopadu 2013 15:53 )

Jako obvykle u Blesku: půl faktů, půl spekulací, které se za fakta vydávají. Ale že pražská ODS potřebuje důkladně vyvětrat, o tom není sporu. Co je pozoruhodné, jak naši umělci lezou kmotrům do zadku. Mocným je třeba vždycky lézt do zadku - viz jejich předlistopadové kariéry.

tigress ( 9. listopadu 2013 15:52 )

Nick v zdrobnělince (ka na konci) a za tím kulatým najdu tam co neznám...?? Babu, registruješ?

xxxx678 ( 9. listopadu 2013 15:50 )

Hrdlička je tak odpornej....ten by mohl jít strašit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa