Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Major Zeman se vysmál Haškovi: Je to zkušený kamuflážník

Fotografie
 (Autor: internal)
1. listopadu 2013
19:31

"V sobotu večer se žádná schůzka neuskutečnila. V sobotu večer neprobíhala žádná schůzka," tvrdil zarytě Michal Hašek (ČSSD). Teď má z ostudy kabát. Ukázalo se, že schůzka u Miloše Zemana v Lánech proběhla a Hašek lhal. Mnoho lidí tím pobouřil, stal se však také terčem vtípků na internetu. V tomhle vtipném videu si z něj dělá srandu vlastně i legendární vyšetřovatel major Zeman.

Lidé už z Michala Haška udělali třeba Pinocchia s dlouhým nosem a i nadále se objevují další vtípky na účet politika, který se pokusil krátce po volbách o puč v ČSSD, jenže tvrdě narazil. Michal Hašek nyní nejspíš opravdu lituje, že tak vehementně sobotní schůzku s Milošem Zemanem v Lánech zapíral. Den po schůzce přitom předsednictvo strany vyřadilo předsedu ČSSD Bohuslava Sobotku z povolebního vyjednávacího týmu a vyzvalo ho kvůli slabému výsledku strany ve volbách k odstoupení z funkce. A ihned se spekulovalo, odkud vítr vane.

Sobotka ale výzvu k rezignaci i vyřazení z vyjednávání odmítl. A označil to za pokus o mocenské převzetí strany. Hašek však schůzku u Zemana přiznal po dlouhém zapírání až ve středu. Záběry z ČT, na nichž Hašek ještě v úterý tvrdí, že se žádná schůzka s prezidentem neuskutečnila, jsou však teď všem pro smích. A na internetu se objevily zabudované třeba do scény ze seriálu Třicet případů majora Zemana.

"Šaráda pokračuje. Jestli jsi sázel na to, že se ti přizná, když ji uvidí, tak tohle je prohra," komentuje jeden ze strážníků rozhovor Haška s moderátorkou Drtinovou, zatímco plukovník Kalina dodává: "Pozoruj ho, to je zkušenej kamuflážník." "Jeho reakce je přece nenormální, soudruhu náčelníku," zazní ve videu další z přiléhavých komentářů. A sám major Zeman hořekuje: "Je to nestvůra ten člověk. On je úplně z jinýho světa," přiznává Zeman ústy herce Vladimíra Brabce. "Ne! Říkejte si co chcete, ale udělal to," dodává známý vyšetřovatel. A měl opět pravdu. Hašek to udělal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

komentator ( 2. listopadu 2013 12:04 )

Hašek, který špičkově (bez mrknutí oka) lže, by rozhodně měl zůstat ve vedení ČSSD!!!!! Za 2 minuty v rozhovoru s D.Drtinovou z ČT zalhal Hašek 11-krát. To je světový rekord,který bude zapsán v Guinesově knize rekordů. Spolu s rozežranci Tejcem a Škromachem, kteří rovněž patří mezi špičkové lháře, si Hašek myslí, že on a ti dva dářečci jsou zárukou, že socani rychle nabydou ztracenou důvěru u voličů! Proč se k tajné schůzce v Lánech nevyjádřil prezident Zeman? Proč milovník alkoholu z Vysočiny jednal s pučisty? Neměl by se prezident Zeman omluvit národu za svojí roli v destabilizaci politické scény a v rozbíjení ČSSD? Tak se chová "nadstranický prezident"?

bibijana ( 1. listopadu 2013 21:08 )

Tohle na srandu ale není.Všichni tito dacani nám pořádně ovlivňují život.Hašku,Škromachu,co po vás vlastně zůstane?Jako Moravačka se za vás stydím a doufám,že i občané vám to tady pořádně spočítají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa