Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První dáma drasticky hubne: Ivana Zemanová je (skoro) jako proutek!

Autor: tesk - 
29. října 2013
10:59

Zemanovy ženy prosluly kyprými tvary krev a mlíko, ovšem jak dcera Miloše Zemana Kateřina, tak jeho manželka Ivana se rozhodly jít do sebe a začínají sklízet ovoce. První dáma republiky za poslední dva měsíce výrazně zhubla a neskutečně jí to sekne.

Ivana Zemanová coby první dáma republiky doprovodila Miloše Zemana na včerejší významnou událost. Prezident v den výročí vzniku Československa rozdával státní vyznamenání. Ivana pojala tuto slavnost krapet smutečně, když se vedle manžela objevila celá v černém.

Je ale také dost možné, že to byl záměr, aby všem svým kritikům vytřela zrak a ukázala, že je (skoro) jako proutek. Ivana nejspíš drží drastickou dietu, jelikož od září, kdy doprovázela Zemana na zahájení školního roku, velmi zhubla.

Zbavila se dvojité brady a výrazně jí ubyl přebytečný tuk kolem pasu. Zeštíhlené tělo a výrazný pas o to víc vynikly v dlouhých černých šatech až na zem. Ivana si také dala záležet na účesu a své jindy splihlé vlasy vyčesala do drdolu, jež odhalil výrazné lícní kosti. Zemanová vedle svého manžela vypadala konečně jako skutečná první dáma. Gratulujeme...

andrea68 ( 9. prosince 2013 16:13 )

bibs_7 ( 6. listopadu 2013 17:46 )

Kdo by nehubnul po zjištění, že má doma místo "Kate" Pornokačku. A vožralu odpuzujícího vzhledu i chování na krku ještě jako bonus k tomu.

nejkaaaa ( 3. listopadu 2013 18:22 )

aha,takže příští rok dostane řád zlaté vařečky pan Měšták za lipuskci.

obluda.pb ( 29. října 2013 22:19 )

Když už někoho ostouzíte, používejte prosím místní jazyk

ko.ko.tek ( 29. října 2013 20:44 )

Zemanova chůze mi připomíná chůzi dědka před mrtvicí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa