Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Konec manželství kancléře Mynáře: Opustila ho žena!

Autor: Slávka Červená, geok - 
29. října 2013
05:00

V troskách je manželství hradního kancléře Vratislava Mynáře (46). Tak usilovně se věnoval práci pro Stranu práv občanů zemanovci (ve volbách dostala 1,51% hlasů) a pro Hrad, že zanedbával svou ženu Kamilu (43). Ta panu kancléřovi nasadila parohy. Ten může nyní přijít i o práci, neboť prezident po něm vyžaduje bezpečnostní prověrku. Pokud ji mít nebude, bude se prý z Hradu muset pakovat.

Paní Kamila stále na manžela čekala, ale nedočkala se. »Pochopení« nakonec našla u dnes už bývalého kuchaře restaurace Na Srubu, kde je paní Kamila zatím provozní. Od kancléře odešla údajně v červenci, ale s milencem nežije. „Naše cesty s manželem se rozdělily. Každý šel jiným směrem, on žije svou náročnou prací a na osobní život mu nezbývá čas,“ řekla Blesku Kamila Mynářová.

Starala se o Zemanovo

Mynářova žena spravovala areál, kterému se říká Zemanovo. Na bedrech měla nejen srub se skiareálem, ale i velký penzion Malované, kde našel vždy klidné útočiště Miloš Zeman. Práce v areálu ji bavila. Od počátku se s mužem podílela na jeho budování. Ze srubu však nyní odchází. Podle místních jí dal kancléř padáka. „Nejsme spolu, ale nerozvádíme se,“ řekl Blesku Vratislav Mynář, ve volbách neúspěšný lídr zemanovců na kandidátce ve Zlíně. „Nic nekončí. Necháváme si čas na rozmyšlenou. Chce to čistou hlavu a bude lepší, když žena nebude zatížena penzionem,“ komentoval celou situaci. Udělal ale zásadní změnu. Jednatelství ve firmách, kde manželka figurovala, přepsal na švagra.

Co na to místní

„Bylo to veřejné tajemství, jen se o tom nahlas nemluvilo. Mynář jí nechal všechno na starosti a šel do Prahy. Je z něj paroháč, ale má na tom svůj podíl,“ prohlásil včera jeden z místních ( 40), který ale nechtěl být jmenován.

eisenbieger ( 29. října 2013 12:36 )

ta musi pekne vymrdavat , ma na to xichtik ..neni nekde fotka cely postavy ? podle xichtu poznam ze bude do hladounka vyholena

Toma?_Potyka ( 29. října 2013 11:24 )

 Asi má kuchař kvalitnější vařečku ...

marmat ( 29. října 2013 09:59 )

ALE NEPOCHYBNĚ SLEDUJETE A ČTETE a "studujete" I JINÉ PRAMENY... Tohle není telenovela o Džambulce Nebuďte líný/á vše "nastudovat" NENÍ TO ŠKODA ČASU ! např: AKTUÁLNĚ.cz - Názory Komentáře Gang jménem SPOZ. Ta strana má k demokracii daleko 140 | 4.10.2013 Martin Fendrych Proč prověrku (zatím) nedostal? Na to najdeme více odpovědí. Hrad zatím neovládl tajnou službu BIS, která má na sestavování podkladů pro prověrku lví podíl. Dost možná i NBÚ zatím Hradu nepodlehlo, nevíme. Dál: konkrétních důvodů, proč Mynář zatím neprošel, bude víc. Dva mohou být zásadní: Mynářovo podnikání a styky (třeba kontakty s opavským podnikatelem Radimem Masným) a dál jeho napojení na ruskou ambasádu. - Každopádně je Mynář výkladní skříní SPOZ a tu výlohu nyní špiní temná šmouha.

123automobil ( 29. října 2013 09:44 )

Mlynař si včera na te slávě odváděl Dášu Havlovou,že by jsme z toho udělali nějakou senzaci?

marmat ( 29. října 2013 09:25 )

TED BUDE ZŘEJMĚ ČASU AŽ AŽ První= rodinná prověrka nedopadla slavně ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa