Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slepého Mikiho vyvedli ze štábu TOP 09! "Jsem smutný. Nevím, jak se dostanu domů," řekl Blesk.cz

Autor: vr, šim - 
26. října 2013
16:01

Politiku sleduje od dětství. Nejdřív horoval za ODS, nyní fandí Topce. Komentátor Miki Kopas (16), který v posledních měsících přichází o zrak, že už téměř nevidí a dostal proto bílou hůl, dorazil do štábu „své strany“. Ta ho však ze štábu nemilosrdně vyhodila!

Miki dorazil do volebního štábu Topky v Michnově paláci už po jedné hodině odpolední a mnohé překvapil svým novým, velmi smutným doplňkem. V ruce třímal bílou slepeckou hůl! „Dostal jsem hůlku, protože mám nějaký problém se zrakem. Už skoro nevidím a je možné, že o zrak přijdu,“ svěřil se Miki Blesk.cz

Ani špatné zdraví mu však nezabránilo v tom, aby přišel podpořit svého velkého politického oblíbence Karla Schwarzenberga. „Topka je jediná možná volba,“ řekl hned v úvodu Blesk.cz.

Jaké bylo však jeho zklamání, když byl asi po hodině ze štábu vyveden. "Prý jsem nebyl na seznamu," hlesnul smutně a stál venku se svou bílou hůlkou před Michnovým palácem. "Mrzí mě to, ale nechci to nikomu vyčítat," řekl Blesku.

Místopředseda strany Kalousek vypadal, že je přítomností mladého komentátora při nejmenším podrážděn. Zjišťoval, jak se nevidomý chlapec do štábu dostal. "Miki je tady vždycky, nevím o tom vůbec nic," reagoval na vyhození mladého politologa ze štábu Topky Miroslav Kalousek pro Blesk.cz s tím, že ho brzy novináři začnou obviňovat i za počasí.

Neuplynulo ani půl hodiny a Miki byl do štábu opět vpuštěn. Že by se někomu chlapce se slepeckou holí zželelo? Mikiho však okamžitě odvedli do kuloárů…

Video Miki Kopas byl vyveden ze štábu Topky - Redakce
Video se připravuje ...

timil ( 27. října 2013 17:40 )

No,to jsem teda zvědav co se změní.Po těch letech nadějí a následných zklamání se ze mě stává pesimista. Velice rád se nechám překvapit.

stanislavpolacek ( 27. října 2013 05:58 )

Konečně jsou ty prasata z ODS a TOP 09 odstavený od koryt, a spící kníže muže z Kalouskem kvákat co chce.

klauskradepera ( 26. října 2013 18:11 )

klauskradepera ( 26. října 2013 17:38 )

Chování k Mikimu je typické pro pravicové strany, jak pro TOP 09, tak ODS. aMiki, u těchto stran nějakou vstřícnost nebo snahu komunikovat, nenajdeš!!!

decathlonova-matka ( 26. října 2013 16:13 )

jestli on ten kluk nenosí pravici smůlu může být rád, že mu Mirek nedal na cestu pár facek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa