Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tam, kde jde o peníze: Šéf ODS Kuba se nestane poslancem!

Martin Kuba podle sázkových kanceláří velké šance namá
Martin Kuba podle sázkových kanceláří velké šance namá  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Aleš Půček - 
22. října 2013
19:21

Miliardář Babiš a jeho hnutí ANO si to rozdá natvrdo s komunisty, Bobošíková odejde s dalším debaklem, nad výdělkem budou plakat Zemanovci a úřadující šéf ODS Martin Kuba se nedostane do Poslanecké Sněmovny. Tak výsledky voleb vidí v úterý sázkové kanceláře.

Do voleb zbývají už jen tři dny a podle zákona nesmí být nyní již zveřejňovány předvolební průzkumy. Sázet na výsledky voleb se ovšem může. A pohyb kurzů ukazuje, jak moc se za poslední měsíc šance jednotlivých stran změnily.

Šance Víta Bárty rostou, Zemanovců klesají

Například na to, že ve volbách uspěje a dostane se do Sněmovny Okamurovo hnutí Úsvit šlo ještě na začátku října vsadit s kurzem v sázkové kanceláři Fortuna s kurzem 2,7:1. Sázející by si tak v případě jeho úspěchu přišel za vsazenou tisícikorunu na 2 700 Kč výhry. Nyní při kurzu 1, 85 by mohl získat už jen 1850 Kč.

Zatímco šance Bártova spojence Tomio Okamury rostou, nad výdělkem podle sázkových kanceláří budou plakat Zemanovci. Jejich šance dostat se do Sněmovny ustavičně klesá. No, aspoň nemusí Mirka Šloufa tolik mrzet, že ho jeho bývalí kamarádi vyškrtli z kandidátky. Šance dalšího seskupení Hlavu vzhůru je pak podle sázkových kanceláří naprosto minimální.

Sází se i na Kubu

Zatímco o vítězství ČSSD téměř nikdo nepochybuje, tvrdá bitva se podle kurzů strhne o druhé místo mezi komunisty a Babišem. Tedy mezi současnými komunisty a hnutím ANO současného miliardáře Babiše. Jejich šance jsou takřka vyrovnané.

Další těžká rána pak dolehla na ODS. Bookmakeři sice věří tomu, že strana do Poslanecké Sněmovny přeleze, ale sázková kancelář Chance vypsala sázku na to, že se do ní nedostane její úřadující šéf Martin Kuba. A vypsaný kurz 1,6:1 na tuto variantu je opravdu poměrně nízký. 

Špatně to pak vypadá i s ambicemi sportovců. Bývalí fotbalisté Nezmar a Švancara či skokani na lyžích Janda s Plocem mají šance zasednout do poslaneckých lavic podle sázkovek naprosto minimální.

osinek ( 24. října 2013 17:30 )

Snad ta "progn'oza " vyjde. Odéesák Kuba, SPOZ (Strana Přátel Opilce Zemana), Bobošice, přihlouplý zpěvák Hůlka nebo čutálisté Nezmar a Švancara nemají co pohledávat v Poslanecké Sněmovně. Při "testu" o Hradeckém kraji a o Poslanecké Sněmovně, který absolvovali lídři jednotlivých stran v Hradeckém kraji, byl za největšího BLBCE lídr SPOZ (Strana Přátel Opilce Zemana) zpěvák D.Hůlka, který ani na jednu otázku neodpověděl správně!!! A ten neználek (nebo vygumovaný mozek?) Hůlka má tu drzost kandidovat do Poslanecké Sněmovny!!!

capitan_jorge ( 23. října 2013 11:03 )

Rád bych té předpovědi věřil. Kuba do sněmovny nepatří, stejně jako mnoho dalších kreatůr. Za všechny ***y jmenuji alespoň Bendu.

ramus.cz ( 23. října 2013 01:30 )

Pan Kuba ať nerozhazuje rukama a vrátí se do jižních Čech ke svým poskokům a kumpánům, o čem chce ODS voliče přesvědčovat když jim šéfuje kmotr Kuba

1pravda1 ( 22. října 2013 23:46 )

už se bojí, Benda prosí o kroužky a Kubera žebrá - ještě jednou nám to tam hoďte

1pravda1 ( 22. října 2013 23:45 )

Pokud by se ODS nedostala do sněmovny tak by to bylo super, taktéž strana KDU, strana slizkých hadů, kteří se spojí s každým prý křesťanská strana. Na Vltavě už se houpe Kalouskova fialová jednička, toto ukazovala ODS a TOP lidem v Česku 3 roky !!!! Už se těším na jejich protáhlé ksichty z výsledku voleb - když bylo proti vládě na Václaváku 100 000 lidí, tak z toho měli srandu, však ona je přejde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa