Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bizarní video: Rapující odborář Jaromír Dušomír bojuje za Zemanovce!

Odborář Jaromír Dušek kandiduje za Zemanovce. A při té příležitosti dokonce i rapuje
Odborář Jaromír Dušek kandiduje za Zemanovce. A při té příležitosti dokonce i rapuje  (Autor: ČTK, Youtube)
Autor: simao - 
21. října 2013
14:29

Odborář Jaromír Dušek má nové umělecké alter ego. Je z něj Jaromír Dušomír. A do předvolebního boje v barvách SPOZ Zemanovců se vrhl jako raper! Jak to dopadlo se podívejte v tomto článku. Bude z Duška nový český Eminem? Nevypadá to, tenhle pokus zrovna dvakrát nevyšel. A i ten Leoš Mareš snad byl lepší "recitátor".

Nedávno nám před volbami zarapoval "zelený" Ondřej Liška a i když voliči nemusí souhlasit s agitkou Strany zelených, hudební počin to nebyl marný. Stál za ním ostatně i známý producent a DJ Mike Trafik z pražských PSH. Na scénu však teď vyráží další raper. Říká si Jaromír Dušomír a za tímhle uměleckým pseudonymem hledejte odboráře Jaromíra Duška. Kandiduje za SPOZ Zemanovce.

"Jaromír Dušomír, dáme mu mandát. Pošleme ho do Sněmovny, on jim to tam nandá. Jaromír Dušomír, ten má dost kuráže. Pošleme ho do Sněmovny, on jim to tam ukáže," zní v klipu odboráře, který od roku 2009 zastává funkci předsedy Svazu odborářů služeb a dopravy a za SPOZ neúspěšně kandidoval již ve volbách 2010 do senátu.

Dušek se však nyní pokusil jít štěstíčku naproti. A natočil klip, kde dokonce rapuje. Jde prý o sázku, výsledek ale spíš připomíná podivnou říkanku. I ten Leoš Mareš byl snad svého času lepším "recitátorem". A navíc měl aspoň kožich. Jenže nic naplat, předvolební písně jsou letos hitem. Rap ale není pro každého, a tak se z Duška stal konkurent pro infantilní Metelesku blesku hnutí Hlavu vzhůru, nebo Evu a Vaška, lákající na podporu Tomia Okamury.

"Kdo mě zná, ví, že jsem veselá kopa. Sliby však plním - vsadil jsem se s kamarádem Jirkou, prohrál jsem a musel jsem rapovat - mrkněte, jak jsem to zvládnul. Dobrý, ne?" okomentoval pro aktualne.cz svůj klip Dušek. Pro srovnání - takhle před volbami zarapoval šéf Zelených Ondřej Liška. Je to battle jako amerických hiphoperů z East Coast a West Coast. Odborář Dušomír však po něm jde do kolen, "Zelená liška" s přehledem vyhrává.

pelagie ( 21. října 2013 18:17 )

pelagie ( 21. října 2013 18:17 )

Co to je ????

evelajn3 ( 21. října 2013 18:03 )

evelajn3 ( 21. října 2013 18:02 )

VOL SI CO CHCEŠ RUDEJ DE.B.I.L.E

evelajn3 ( 21. října 2013 18:00 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa