Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní bunkr Gustava Husáka: Lidový prezident se stříbrnou lžičkou

Autor: vr, geok - 
20. října 2013
07:00

»Politik z prostého lidu?« Ale kdepak! Zatímco ostatní za socialismu nabírali šlichtu hliníkovou lžičkou, pomocí tohohle příboru debužíroval normalizační papaláš a poslední předrevoluční prezident Gustáv Husák.

Na zoubek jsme se Husákovi podívali v rámci dne otevřených dveří ministerstva dopravy, kde dřív sídlil ÚV KSČ. Tam měl Gustáv Husák byt a čtyři metry zemí i tajný bunkr. Právě v bunkru, do kterého se návštěvníci dostanou tři sta metrů dlouhou chodbou, jsou nyní vystaveny jeho osobní věci, nábytek i luxusní příborová sada.

Ta zcela jistě zvládla každé masíčko i jemnou omáčku. Chybí už snad jen kleštičky na šneky. A to byl na komunistického předáka Husák vždy velmi štíhlý a raději než hostinám se oddával své největší potěše – cigaretám.

versutus ( 25. října 2013 16:53 )

Koukám, že jsi kompletně vyčerpal svou "bohatou" slovní zásobu. Ani se nedivím, že se do toho tvýho feťáckýho, prochlastanýho, shnilýho, zdegenerovanýho, rudimentálního mozečíčku víc nevejde!!!

versutus ( 25. října 2013 14:31 )

Jedinej zoufalec jsi tady ty. Jdi se léčit, dokud je ještě čas!

versutus ( 25. října 2013 14:24 )

No jasně debile!

tobias2 ( 25. října 2013 13:07 )

... z tvých projevů duševní impotence už zoufalství doslova teče .... ty olezlá upocená prolhaná nulo !!!

versutus ( 24. října 2013 12:11 )

Zase to samé? Zkus už konečně vymyslet něco nového a duchaplnějšího, jsi už nudnej. Chápu, že je to pro tebe těžké, ale zkus jednou překonat sám sebe. Mám pocit, že komunikuji s ozvěnou. Vím, o co ti celou dobu jde…Snažíš se mě za každou cenu urazit, ponížit a dokázat všem, jaký jsi úžasný borec. Kdy už konečně pochopíš, že ty na to nemáš a nikdy mít nebudeš? Čím více se snažíš, tím více odhaluješ svou ubohost. Nechci se nad nikým povyšovat, nemám to zapotřebí, ale ty sám si s tím začal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa