Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kate a její parta: Užívají si tam, kam normální smrtelník nesmí!

Autor: lm, ex - 
16. října 2013
05:00

Kateřina Zemanová (19) si na roli prezidentovy dcery zvykla neobvykle rychle a nebojí se požívat všech výhod, které tato funkce obnáší. Stejně rychle si ale zvykli i její přátelé, kteří se s ní prohánějí limuzínou s ochrankou, jezdí na zahraniční návštěvy, nebo se fotí na místech, kam se jiný člověk nemá šanci dostat!

Obyčejnému smrtelníkovi by se o výhodách prezidentovy dcery a jejích přátel mohlo jen zdát. Kateřina Zemanová si ale privilegií přiznaných s nástupem otce do významné funkce užívá plnými doušky.

Poslední fotografie zveřejněná spolužákem Radkem mluví za vše. První slečna se nechala zvěčnit se svými nejvěrnější kamarády: Janou, Annou, Kristýnou a právě Radkem, který se mimochodem objevuje na fotkách s Kateřinou poměrně často. Na tom by nebylo nic zvláštního. Jenže místo, kde snímek vznikl je nejspíš zahrada Lumbeho vily, kde momentálně prezident s rodinou pobývá a nikdo krom vyvolených sem nesmí.

Mezi vyvolené se krom partičky vrstevníků řadí i štěně zlatého retrívra, které si pořídila prezidentova choť Ivana Zemanová. Fotografie byla proto pojmenována Únos Darcy, což je jméno chlupatého dárečku.

Mít mezi kamarády prezidentovu dceru se zkrátka vyplácí. Například po březnové módní show, kterou Kate moderovala, s ní přátelé naskákali i do limuzíny s ochrankou a nechali se odvézt až do cíle. Kamarádky se Zemanovou navštívily i Bratislavu, kde si všechny užívaly komfortu hotelu shodou okolností v době, kdy tam absolvoval státní návštěvu prezident Miloš Zeman (69).

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

stgt7 ( 26. října 2013 23:00 )

To bylo ale vidět již dávno a před volbami tak jako tak. Já ho nevolila a nikdy bych to neudělala, dělá Česku jen ostudu, on i ta jeho podařená dceruška.

satanklaus ( 17. října 2013 23:28 )

Pravdu díš I howno už stonásobně překonal

ctenar ( 16. října 2013 22:02 )

https://www.youtube.com/watch?v=HSWR4os7I7E

ctenar ( 16. října 2013 22:01 )

Štěnice z Blesku by vlezly všude.

ctenar ( 16. října 2013 21:58 )

howno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa