Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Topolánek se pustil do Nečase: Kvůli Nagyové je k smíchu!

Topolánek se opřel do Nečase kvůli Nagyové
Topolánek se opřel do Nečase kvůli Nagyové  (Autor: archiv Blesku)
Autor: vr - 
15. října 2013
15:29

Král politických skandálů, expremiér Mirek Topolánek (57), se v rozhovoru pro E15 vyjádřil k politickému pádu Petra Nečase (48), který vedl ODS po jeho odchodu. A vůbec ho nešetřil!

„Ta aféra byla až směšná – naposledy to byl Stanislav Gross se svým bytem – a když se politik stane směšným, musí odejít,“ míní. Domina Jana Nagyová, která Nečase odvedla od rodiny, ale nebyla až takovou ranou pro stranu modrých ptáků.

„Když se budete ptát někoho z ODS, tak řeknou, že série Topolánkových malých afér byla horší,“ sáhl si do svědomí muž, který z politiky odešel před čtyřmi lety.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

illis ( 15. října 2013 21:01 )

No právě, vždycky je na tom někdo hůř . V tomto případě dopadl pod psa Nečas s Nečas Nagyovou .

japos22 ( 15. října 2013 19:27 )

Neopruzuj tady, jdi se léčit jinam šmejde

ppadys13 ( 15. října 2013 18:50 )

Ti dva zloději si nemají co vyčítat

petrusaa ( 15. října 2013 18:37 )

Matouš 7,15-20: Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci. Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky? Tak každý dobrý strom dává dobré ovoce, ale špatný strom dává špatné ovoce. Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce a špatný strom nemůže nést dobré ovoce. Každý strom, který nedává dobré ovoce, bude vyťat a hozen do ohně. A tak je poznáte po jejich ovoci. Ovoce v Táboře,nejdražší voda v České Republice,nejdražší teplo v České Republice,prodávaný majetek města jako housky na krámě, 5000 bytů

komentator ( 15. října 2013 18:09 )

Co lze očekávat od dvou přerostlých POLITICKÝCH TRPAJZLÍKŮ z ODS, kteří myslí poklopcem!?!? Ten ksindl Nečas a jeho kuběna Nagyová by měli vrátit do státní kasy několik milionů korun, které ty pologramotné kantýnská neoprávněně odklepl svazák Tolja Nečas!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa