Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pískot na prezidenta: Vyvádějícího odpůrce Zemana vyvedla policie!

Autor: shp - 
25. září 2013
19:54

Vystoupení Miloše Zemana v Brně se neobešlo bez konfliktu. Cyklista vyzbrojený píšťalkou se rozhodl, že prezidenta nenechá mluvit. Z náměstí Svobody ho musela vyvést policie.

Zeman nakonec muže dokonce vyzval, aby mu hned nebo po skončení vystoupení přišel vysvětlit, co se mu nelíbí. Prezidentova slova však zůstala nevyslyšena, protože u cyklisty již byli policisté.

Pískat nepřestal, tak ho vyvedli

Ti muže vyzvali, aby s rušením pořádku přestal, ale cyklista neuposlechl. Z náměstí byl tak odveden silou. „Hlídka městské policie pojala podezření ze spáchání přestupku proti právu shromažďovacímu a proti občanskému soužití. Muže opakovaně vyzvala, aby shromáždění přestal rušit. Navíc reálně hrozilo, že situace vyústí konfliktem mezi tímto mužem a účastníky shromáždění,“ řekl k incidentu dle Novinek mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

abyss ( 27. září 2013 11:46 )

Pokud se protidemokraticky chovají samotné dotyčné strany, nedává tebou napsané smysl. Vzájemně se to neguje.

mortis69 ( 26. září 2013 19:35 )

Já si Pana Havla vážím,jako polistopadového prezidenta,a nechápu,co to tady rozebíráš,když jsem poukázal na to,že nejlepší prezident by byl Fischer s jeho odborností ekonoma a obratného politika,který dokázal zabránit ostudě při předsednictví EU,na místo sebestředného vepřohlava Vážně máš myšlení ubohýho levičáka s talentem odklonit téma,kam se to hodí a vyhnout se odpovědi

mortis69 ( 26. září 2013 18:02 )

Nejsem socan,ani levičák v jakýkoliv podobě,ale prezidentem měl bejt Fischer To jen stádo tupohlavů (nadpoloviční většina),se tu furt hádá a osočuje kvůli dvoum senilním dědkům,co patřej do ústavu,pro politicky duševně narušený Jako jedinej po Panu Havlovi dokázal politickou obratnost v evropské politice i když mu zrovna socani házeli klacky pod nohy Předsednictví EU zvládl na výtečnou

namoroman ( 26. září 2013 16:59 )

Máš pravdu - doslova

namoroman ( 26. září 2013 16:57 )

Při volbě prezidenta švindloval, to jo.Účel však světí prostředky a vítěz má post.Jako ve válce...i když to není fair. I mě se ty karty líbí- proto jsem to napsal. Někdo to ale rozdat musel a musí. Mě také moc netěší,že je to zrovna Zeman.Ale Schwarzenberg by toho asi nebyl schopen vůbec.Kdo ví... ?! Já mám k Zemanovi výhrady přes zahraniční politiku-tam mi moc nelíbí a nevyhovuje, ale takový človíček jako jsem já asi nic nenadělá, že?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa